V. Kollárik 28. (p.)
P. Lachout 63.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor poprvé v sezóně vyhrál


Branky


28. V. Kollárik (p.) , 63. P. Lachout
12

V posledním kole před koronavirovou pauzou sehrál táborský Meteor utkání proti Lišovu, který byl v tabulce o místo výše. Domácí, kteří v této sezóně ještě nedokázali i přes dobré výkony vyhrát, ale tentokrát svého soupeře udolali. Před prázdným hledištěm vstřelil Meteor 2 branky, a tak dokráčel k vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro domácí

Úvod zápasu vyšel lépe domácím. První dobrou střelou, která se otřela o boční síť, se prezentoval Kolář. Během dalších pár minut Sedláček zahodil dvě vyložené šance. Nejprve neuspěl, když šel sám na bránu a o chvíli později nedostal do odkryté brány ani zpětnou nahrávku Kollárika. Ve 28. minutě se do vápna dostal Lachout a rozhodčí po lehkém kontaktu od obránce zapískal penaltu, kterou bez potíží proměnil Kollárik. Meteor byl dále lepším týmem, ale musel si dávat pozor na standardní situace, po kterých hosté uměli zahrozit. Do konce poločasu už ale branka nepadla.

Meteor se prosadil i napodruhé a bral tři body

Druhá půle opět patřila domácím, kteří tradičně spalovali šance jako mrtvoly, o kterých psal Ladislav Fuks ve své knize. Štumfol ani Lachout v úniku sami proti brankářovi nedostali míč do brány a totéž se nepovedlo ani Kolářovi, který taktéž v úniku sám na brankáře přihrával, a bohužel pro domácí to bylo špatné řešení. Branka padla až v 64. minutě, kdy Sedláčkovo přihrávkou do prázdné branky nepohrdl Lachout, který vstřelil svoji první branku v sezóně. Poté se trochu chytli i hosté a dařilo se jim držet balón, ale do žádné větší šance se nedostávali. Poslední šanci zápasu měl Kollárik, který se uvolnil ve vápně, ale svoji střelu namířil pouze do tyče. V zápase vyhrál zaslouženě Tábor, který stáhnul ztrátu na své konkurenty v tabulce. Příští kolo, které se doufejme v brzké době odehraje, by mělo oběma soupeřům přihrát kvalitní protivníky. Meteor zavítá do Českých Budějovic, kde změří síly s rozjetým Čtyrákem a Lišov přivítá doma Slavii ČB.

 

 

Vojta Kollárik



Ohlasy k zápasu



SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): K důležitému zápasu do Tábora jsme odjeli bez několika zraněných nebo nemocných hráčů a minule vyloučeného Bambuleho, takže domácím stačila větší agresivita, chuť a bojovnost a zaslouženě zvítězili, i když obě branky padly po docela sporných situacích. Domácí ale byli lepší, my jsme jejich brankáře téměř neohrozili. V našem týmu byl tentokrát výborný pouze brankář Dejčmar, který zlikvidoval ještě několik šancí domácích.



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - P. Lachout [-] (85. S. Färber [-] ) , M. Kolář [-] (88. J. Mrázek [-] ) , V. Sedláček [-] , D. Fiala [-] , P. Štumfol [-] , F. Široký [-] (79. M. Mrzena [-] ) , V. Kollárik [-] , M. Pecka [-] , J. Pípal [-] , P. Janošík [-]

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - J. Šachl [-] (70. M. Formánek [-] ) , M. Šachl [-] (82. O. Grech [-] ) , D. Koláček [-] , O. Mach [-] , L. Pechoč [-] , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , L. Burda [-] , J. Leština [-] , P. Kandl [-]

ŽK: 40. V. Kollárik , 43. F. Široký , 80. J. Pípal - 50. L. Burda , 64. D. Mlýnek , 89. D. Bouchal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 06:58

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Adam Staněk
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou kvalitní, Meteor má výhodu domácího prostředí. Zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza