Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov získal tři body a odsunul v tabulce z prvního místa mužstvo Hluboké


Branky


12

Mužstvo Chýnova sehrálo v sobotním deštivém odpoledni na krásné hrací ploše v Nové Včelnici a bohužel bez přítomnosti diváků další mistrovské utkání a po opět výborném kolektivním výkonu si připsalo zcela zaslouženě vítězství. Po remíze Hluboké s Veselím se tak Chýnov dostal na 1. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do dvoubrankového vedení

V prvním poločase domácí mužstvo dokázalo do 20. minuty ještě s hostujícím celkem držet krok, ale pak se Chýnov dostal zásluhou jejich dvou kanonýrů Jaroslava Práška ve 24. minutě - 0:1, po krásné sólové akci a Davida Krále ve 38. minutě - 0:2, po nacvičeném signálu po rohovém kopu, dostat do dvoubrankového vedení.

Domácím se srovnat skóre nepodařilo

Ve druhém poločase skóroval Chýnov ještě dvakrát. V 66. minutě zvýšil svou druhou brankou v utkání Jaroslav Prášek na 0:3 a v 75.minutě se trefil poprvé v mistrovském utkání za muže opět po akci Jaroslava Práška i střídající mladík Michal Štrouf - 0:4. Minutu na to se prosadil také domácí hráč Marek Petráš a snížil tak alespoň čtyřbrankový rozdíl. Domácí fotbalisté pak již v závěru jen korigovali na konečných 1:4. Za zmínku stojí určitě to, že ve velké formě hrající Jaroslav Prášek byl u všech čtyř branek chýnovského mužstva a opět potvrdil, že je určitě nadstandartním útočníkem na I. A třídu. V příštím kole mělo mužstvo Chýnova hostit na domácím hřišti mužstvo z Dačic a Nová Včelnice měla zavítat k dalšímu silnému soupeři do Kovářova. Utkání je však ze známých důvodů odloženo na náhradní termín a je ve hvězdách, zda se podzimní soutěže ještě v tomto roce vůbec dohrají.



Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Petr Holota (trenér): Nastoupili jsme, až na Václ. Hrušku, ve stejné sestavě jako při vítězném zápase před týdnem doma s Kovářovem. Po herní stránce jsme podali dobrý výkon a po vstřelení našeho prvního gólu jsme se postupně dostávali do zápasu. V poločasové přestávce jsme si řekli, že když vstřelíme třetí gól, tak že zápas již rozhodneme a to se také podařilo. Mimo čtyř branek jsme ještě nastřelili tyč a břevno domácí branky a 2x vykopávali domácí zadáci míč na brankové čáře… V závěru jsme vystřídali všechny hráče, které jsme měli na lavičce k dispozici a zápas se již pak jen dohrával. Mladý M. Štrouf, který se poprvé zapsal u mužů v I. A tř. mezi střelce, ale bude muset určitě něco přispět do naší klubové kasy… Po zjištění výsledku Hluboké n/Vlt. ve Veselí n/Luž. jsme si pak ještě stihli v kabině všichni zazpívat : „No a co, tak jsme první ...!"



Sestavy


TJ Nová Včelnice
M. Vokuš [-] - D. Jaroš [-] (65. D. Fanta [-] ) , P. Heřmánek [-] , Z. Didek [-] , M. Němeček [-] , M. Petráš [-] , D. Tuček [-] , M. Pivko [-] (46. R. Horák [-] ) , J. Průša [-] , L. Šlapanský [-] , Z. Malý [-]

FC Chýnov
J. Průša [-] - D. Král [-] (80. D. Havlík [-] ) , V. Hruška [-] , J. Hladík [-] (70. M. Štrouf [-] ) , J. Prášek [-] , J. Petrů [-] , D. Ursacher [-] (68. T. Kučera [-] ) , S. Mareš [-] , J. Doubrava [-] , F. Zadražil [-] , M. Zítek [-] (86. A. Rytíř [-] )

ŽK: 75. M. Petráš - 11. D. Ursacher , 61. V. Hruška , 79. D. Král , 83. D. Havlík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 06:58

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Adam Staněk
Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji výhru hostů. Chýnov potvrdí výhru proti Kovářovu a v Nové Včelnici vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů