Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro Slavii


Branky


22. T. Vršitý , 44. T. Vršitý , 66. A. Motl (vl.) , 69. P. Kindermann , 81. P. Rajzl - 31. M. Novotný , 50. F. Záveský
11

Budějovické derby mezi českobudějovickou Slavií a Nemanicemi bylo bohaté na góly a se šťastnějším koncem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o jednu branku

Slavia hned od začátku na soupeře vlétla, vytvářela si šance hlavně po centrech z obou křídelních prostorů. Již v první minutě mohl otevřít skóre P. Kindermann, ale pouze vyprášil rukavice gólmana Polomčáka. Kolem dvacáte minuty začali hrozit i hosté, kdy hlavně přetažený centr a zakončení Záveského volali po gólu. Nemanice však žádnou ze svých příležitostí nevyužily a tak šla do vedení Slavie. Centr z levé strany docpal do sítě nadvakrát Vršitý - 1:0. Vstřelená branka jakoby domácí uspala a hosté udeřily. Využili parádně brejkovou situaci do rozhozené obrany, míč se dostal na velké vápno k Novotnému, který si věděl rady a zkušeně míč uklidil za tyč - 1:1. Domácí poté drželi balón a tlačili na urputně bránící Nemanice. Odměnou jim za to byla branka do kabin, když přetažený rohový kop vracel P. Kindermann a opět Vršitý dorážel do opuštěné svatyně - 2:1.

Slavia přidala tři branky a udržela si tak vítězství

Druhý poločas přinesl velmi podobný obrázek. Nemanice číhaly hluboko v poli a čekaly na brejk, Slavie kombinovala a snažila se přidat další gól. V nastolené strategii byli nejprve úspěšnější hosté. Záveský dostal dlouhý balón, navedl si ho na velké vápno a tečovaný míč se třepal v síti za bezmocným Maruškou - 2:2. Poté však převzali otěže hry opět domácí. Nejprve odpustil rozhodčí hostům dvakrát penaltu za očividné hraní rukou v pokutovém území. Slavii to nicméně ještě nakoplo a v 66. minutě poslal domácí zpět do vedení Wejskrab. Pár minut na to, po pohledné kombinaci s Wejskrabem zvyšoval P. Kindermann. Hosté byli v tu dobu na ručník a působili dost odevzdaným dojmem. Posledni hřebíček do rakve jim zatloukl po nádherném vysunutí od Šťastného zakončující Rajzl. Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou domácích v poměru 5:2. V dalším kole zavítá na hřiště k Malému jezu Loko ČB a Nemanice uvítají doma Kovářov.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán): Po minulém kole, kdy nám byl odložený zápas s Meteorem, jsme byli hladový po vítězství. Celý zápas jsme měli více ze hry a myslím, že výsledek je spravedlivý. Nicméně ani hosté nepředváděli místy špatnou hru a především v ofenzívě byli silní. 3 body v takto nabité tabulce pomohou před dalším derby - tentokrát s českobudějovickou Lokotkou. Chtěl bych ještě vyzdvihnout výkon našeho stopera Mrzeny, který působil od začátku utkání velmi sebevědomě a přes svůj nízký věk odvedl zkušený výkon!




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] (84. R. Mendlík [-] ) - D. Strobl [-] , K. Dvořáček [-] (65. J. Pinc [-] ) , J. Voldán [-] (77. O. Kindermann [-] ) , D. Šťastný [-] , M. Bohůnek [-] , P. Mrzena [-] , T. Wejskrab [-] (81. J. Korbel [-] ) , P. Rajzl [-] , T. Vršitý [-] , P. Kindermann [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - M. Severa [-] - F. Záveský [-] , M. Strnad [-] , M. Novotný [-] , A. Motl [-] , R. Petrášek [-] , V. Čapek [-] (77. V. Šrámek [-] ) - A. Pražský [-] , M. Horák [-] , P. Babka [-]

ŽK: 24. D. Strobl , 27. M. Bohůnek , 57. K. Dvořáček - 15. P. Babka , 75. A. Motl , 90. M. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - PÍSEK Martin, KOCINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Tomáš Kukučka
Tip experta: výhra domácích

Slavia je silná na balónu a myslím, že si s Nemanicema poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza