0:7
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov nasázel Nemanicím sedm branek


Branky


31. F. Zadražil , 41. D. Král , 45. J. Prášek (p.) , 46. J. Prášek , 49. D. Král , 74. D. Král , 77. J. Prášek
12

V sobotu v Nemanicích u Českých Budějovic zvítězilo mužstvo Chýnova vysoko, když nasázelo Nemanicím sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli nastříleli tři branky

Mužstvo Nemanic odolávalo půl hodiny náporu soupeře, avšak v 31. minutě podlehlo, když trefil bránu Filip Zadražil a hosté se tak ujali vedení - 0:1. Před koncem prvního poločasu hosté svůj náskok zvýšili. V 41. minutě se prosadil David Král a v 45. minutě proměnil penaltu Jaroslav Prášek - 0:3. 

S Práškem a Králem si domácí obrana nedokázala poradit

Hned v úvodu druhého poločasu se opět prosadil Jaroslav Prášek a o tři minuty později David Král. Chýnov tak zvýšil skóre na 0:5 a tím bylo téměř dílo dokonáno. Domácí neměli šanci se chytit a jejich zadáci si často vůbec nevěděli rady s dvojicí útočníků Prášek, Král. To se ukázalo i v 74. minutě, když znovu skóroval David Král a opět o tři minuty později Jaroslav Prášek. Oba tito útočníci v tomto utkání docílili hattricku. Utkání tak skončilo za stavu 0:7. O víkendu zavítají Nemanice na hřiště budějovické Slavie a šlágrem kola bude zápas Chýnova s Kovářovem, kteří se utkají o čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Petr Holota (trenér): Podali jsme v sobotu ve všech řadách, (počínaje brankářem a konče posledním střídajícím hráčem), velice kvalitní a kolektivní výkon a dosáhli jsme až nečekaně vysokého vítězství. Nutno podotknout, že soupeř tentokrát nebyl silný a utkání se lámalo naší první brankou v síti domácích, kterou vstřelil F. Zadražil. Musím vyzdvihnout výborný výkon našeho útočného tandemu Jarda Prášek - David Král, neboť každý z nich zaznamenal tři branky a to se na hřišti soupeře v krajské I. A třídě často nevidí. Tato vysoká výhra je určitě velmi dobrá pozvánka na náš nedělní zápas doma s mužstvem ZD Kovářov.



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - M. Severa [-] , S. Dubský ml. [-] , J. Sulek [-] - V. Čapek [-] , A. Motl [-] , M. Novotný [-] , M. Strnad [-] , F. Záveský [-] - P. Babka [-] , A. Pražský [-] (26. L. Kubát [-] )

FC Chýnov
J. Průša [-] - D. Král [-] , V. Hruška [-] (48. M. Štrouf [-] ) , V. Hruška [-] (52. A. Rytíř [-] ) , J. Prášek [-] , O. Mládek [-] (26. J. Hladík [-] ) , D. Havlík [-] , S. Mareš [-] , J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] , F. Zadražil [-]

ŽK: 11. J. Polomčák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jarolím Jiří - BRYCH Jiří, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Jakub Svojše
Tip experta: výhra hostů

Z Nemanic si odvezou všechny body kluci z Chýnova, kteří mají lepší tým a budou se pohybovat v horní polovině tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů