Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři Dvory si odvezly cenné tři body z Dačic


Branky


13

Čtyři Dvory opět bodovaly a se stejným skóre jako v předešlém utkání s Novou Včelnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si v první půli zajistili dvoubrankový náskok

Začátek utkání patřil jednoznačně domácím, kteří dobře kombinovali a vytvářeli tlak na hostující Čtyrák. Ovšem chybělo finální zakončení, které se Dačicím nedařilo. Za to hosté se prosadili hned v první šanci v 16. minutě, kdy Pavel Janeček úspěšně poslal míč do brány - 0:1. Domácí se dál snažili o srovnání skóre, ale jejich snaha končila před útočným pokutovým územím. Osm minut před koncem prvního poločasu zvýšil náskok Čtyráku po brejkové situaci Václav Houška - 0:2.

Hosté přidali dvě branky a bylo rozhodnuto

Do druhého poločasu vstoupili domácí se snahou snížit skóre. Stále se jim nedařilo, naopak hosté zvýšili svůj náskok, když se v 52. minutě opět prosadil Pavel Janeček a následně v 65. minutě poslal balón do domácí sítě Tomáš Dubský - 0:4. Když už to vypadalo, že hostující gólman udrží čisté konto, tak se v 75. minutě konečně prosadil domácí Pavel Dedič a snížil tak vysoký náskok Čtyráku na 1:4. Další góly už nepadly a tak domácí museli polknout hořkou porážku. V dalším kole uvítají Čtyři Dvory hráče z Veselí a Dačice čeká zápas s Hlubokou, která se stále drží na špici tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Úvod utkání patřil nám. Lépe jsem kombinovali a dostali hosty pod mírný tlak. Bohužel nám ale nevycházela finální fáze, takže jsme nebyli vůbec nebezpeční. Navíc se Čtyři Dvory dostali z první střely na bránu paradoxně do vedení. Klid na míči nám vedoucí branka hostů ještě nevzala, nicméně i nadále končily naše akce před útočným pokutovým územím. V závěru první půle Čtyři Dvory přidaly po brejkové situaci druhý gól, což nás už vyvedlo z míry a z naší hry se stala trochu křeč. Druhý poločas byl ve znamení naší snahy o snížení skóre, jenže hosté přidali dvě branky a zápas rozhodli. Naše snížení Pavlem Dedičem už přišlo příliš pozdě a soupeř si již výsledek pohlídal. Naše porážka byla po neslaném nemastném výkonu zcela zasloužená.




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Dedič [-] , D. Křivánek [-] , T. Zejda [-] (22. M. Šimánek [-] ) , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Chyška [-] , J. Beneš [-] , D. Točík [-] , R. Máša [-] (73. J. Vítkovský [-] ) , Š. Hric [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
T. Kaloš [-] - M. Matušek [-] , P. Janeček [-] (65. P. Komberec [-] ) , M. Rachač [-] , T. Pecha [-] , M. Pavlík [-] , T. Dubský [-] , L. Hofmann [-] , V. Houška [-] , T. Vajo [-] , L. Nečekal [-]

ŽK: 83. D. Křivánek - 50. L. Hofmann .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - TŮMA Vítězslav, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Jakub Svojše
Tip experta: výhra domácích

Čtyři Dvory byli pro nás nepříjemným soupeřem a budou stejně nepříjemné pro Dačice, ale na půdě Dačic se blbě vyhrává.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích