FOTO: Strunkovice rozstřílely Olešnici. Ta už inkasovala jednatřicetkrát! Zářil Žurek


Branky


4. R. Žurek , 14. R. Žurek (p.) , 16. I. Šimčík , 27. I. Šimčík , 37. V. Páník , 49. T. Balica , 69. T. Balica , 89. R. Žurek - 11. M. Lechner
34

Olešnice se osmigolovou naloží zařadila po bok Sousedovic a Velešína, všechny tyto týmy inkasovaly za sedm kol už 31x! Hattrick nasázel strunkovický Žurek. Na zápase fotil Jan Klein!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Blaníku rozstříleli hosty z Olešnice. O vítězi nebylo pochyb od prvních minut a v 16. minutě již byl stav 3:1 a poločas pak 5:1. Výrazněji se střelecky prosadil Roman Žurek (třikrát) a ještě nabíjel spoluhráčům - důkazem budiž nezištná přihrávka T. Balicovi před prázdnou branku. Čich na branku prokázal opět Ivan Šimčík, který se trefil dvakrát. Balica, který toho spálil v zápase co se dalo, se nakonec prosadil také dvakrát. Jednu branku přidal dobře hrající V. Páník. Strunkovice měly zápas pevně v rukou a zkusit atmosféru mistrovského zápasu si tak mohl i 17letý Roman Rebeta na závěrečných 15 minut. 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek (vedoucí mužstva): Do zápasu jsme šli vědomím, že je doma potřeba získat 3 body po minulé prohře v Kaplici a s vědomím, že za týden jedeme na hřiště lídra tabulky Vimperku. I když výsledek vypadá jednoznačně, tak jednoduché to určitě nebylo. Olešnice měla na můj vkus až příliš moc šancí a jen kvůli vynikajícím zákrokům Vojtíška zápas neskončil třeba 8:5. Hattrickem se blýskl Roman Žurek a blízko k němu měl také Šimčík a Balica, který se konečně v Blaníku po svém návratu taky trefil. Soupeře oceňuji, že i přes skóre, které bylo na tabuli, nesložili zbraně a hráli naplno až do konce utkání.

TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): "Strunkovice jsme neznali, takže jsme moc nevěděli, co od nich čekat, teď už to víme. Zápas pro nás začal špatně, brzo jsme inkasovali. Povedlo se nám vyrovnat, pak ale přišla sporná penalta, která nás srazila a domácí nás dorazili už do poločasu. Domácí byli po celý zápas lepším týmem a vyhráli zaslouženě. Zápas měl o poločase milou vsuvku, kdy tým daroval peníze pro spolek Arpida, což mi přijde v této době velmi hezké!! Za hráče utkání zvolím Jeníka Lusta, který hru oživil. Z domácích pak Žurka, který nás prakticky porazil sám."



Počet diváků: 45. Rozhodčí: Pravda Luboš - HLADÍK Pavel, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 10. 2020 20:48
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí snad nepřipustí překvapení

Tip: výhra domácích

Nováček od Blanice doma neponechá nic náhodě a vyhraje.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích