1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Josef Picka setřelil hattrickem Mirotice


Branky


0

Utkání 4. kola okresního přeboru mezi týmy Mirotic a Oslova se odehrávalo za slunečného odpoledne na mirotickém trávníku, který nebyl zrovna v nejlepší stavu. Od prvních minut byl k vidění fotbal plný osobních soubojů. Na domácích bylo vidět, že touží získat první body v sezoně, hosté zase chtěli poodskočit spodku tabulky. První poločas patřil zejména hostujícímu útočníkovi Josefu Pickovi, který stihl vsítit hattrick a měl největší zásluhu na poločasovém výsledku 3:1 pro Oslov. Domácím střelcem byl Růžička, kterém se povedlo skórovat po přímém volném kopu. Druhý poločas byl ve znamení tlaku domácích, kteří se snažili o obrat výsledku. Avšak jejich nepřesná muška a oslovský gólman Kareta byli proti. Jediným týmem, který se prosadil ve druhém poločase, byl SK Oslov. Z přímého kopu z 25 metrů se prosadil Jakub Hubáček, který svou střelou vymetl šibenici domácímu brankáři. Konečný výsledek byl tedy 4:1 pro SK Oslov, jehož hráči byli v koncovce efektivnější než domácí celek Mirotic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mirotické mužstvo v prvních třech kolech nezískalo bod a tudíž se očekával na domácí půdě

velký tlak hned od začátku. Z úvodu prvního poločasu tak také bylo ovšem soupeř z Oslova využil chybu v rozehrávce na středu hřiště a hráč Josef Picka nelítostně potrestal domácí tým a ujal se vedení 0:1 to se stalo v 18. minutě zápasu. Mirotice se nadechli a ve 24 minutě utkání z volného přímého kopu nekompromisně uklidil míč do brány hostů Václav Růžička na tuto střelu brankář neměl nárok. Už se zdálo že domácí přeberou otěže zápasu ale po pouhých 5 minutách se hosté opět dostali do vedení a opět to byl útočník Oslova Josef Picka který jak se říká byl tam kde měl být a zasunul míč do domácí brány. Mirotičtí hráči byli opaření a začal na hřišti převládat chaos v rozehrávkách poddání domácího mančaftu. To vše završil střelec hostů Picka gólem do šatny ve 43. minutě a završil tak hattrick.

Ve druhém poločase museli domácí Mirotice střídat velezkušeného brankáře Miroslava Procházku z důvodu zranění. Do brány se postavil nováček v dresu domácích Martin Šneberk. Na straně hostujícího týmu nastoupil podle očekávání zkušený obránce a trenér týmu Oslova Michal Lexa aby vyztužil obranou řadu. Jak se dalo čekat domácí začali nátlakem ale nedařilo se proklouznout přes dobře postavenou defenzívu týmu Oslova. Do dobrých šancí se dostával domácí Růžička a Číšecký ale budužel gól ne a ne padnout a zdramatizovat tak utkání. V 67. minutě po faulu před pokutovým územím domácích se k míči postavil Jakub Hubáček a vymetl všechny pavouky v pravém horním růžku v bráně domácích. To byl poslední hřebíček do fotbalové rakve Mirotických fotbalistů. Poslední 20. minutovka tak byla spíše flustrace ze strany domácích ale zápas dohráli s pokorou a bez nějakých nefotbalových akcesu. Sudí Měchura ukončil utkání v 90. minutě a domácí Mirotice tak utrpěli čtvrtou prohru v řadě. SK Oslov tak oslavil druhé vítěství v sezóně. V příštím kole Mirotice zavítají do Skal a tudíž to bude souboj týmu dosud s nulovým počtem bodu v tabulce II. Třídy okresu Písek.



Sestavy


FK Mirotice
M. Procházka [-] (46. M. Šneberk [-] ) - M. Řepka [-] , M. Krejčí [-] , J. Kačírek [-] , R. Hřebejk [-] - P. Vrkoč [-] , V. Olšbaur [-] , J. Havlíček [-] (35. J. Čišecký [-] ) , M. Hřebejk [-] (84. V. Procházka [-] ) - O. Čišecký [-] , V. Růžička [-] -

SK Oslov
T. Kareta [-] - I. Brož [-] , J. Opava [-] , L. Smetana [-] (46. M. Lexa [-] ) , V. Charvát [-] - J. Hubáček [-] , A. Chochole [-] (46. M. Klimenda [-] ) , J. Voráček [-] , O. Novák [-] - J. Picka [-] , P. Zajíček [-] (85. D. Hubáček [-] )

ŽK: 44. V. Olšbaur , 67. V. Růžička , 88. R. Hřebejk - 29. P. Zajíček .
Hráči zápasu: V. Růžička - J. Picka .
Místo: Mirotice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Měchura Petr - KLÁRNER Radim (N), CHARVÁT Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.