3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Keclík otočil skóre ve prospěch Semic


Branky


44. L. Holub , 66. P. Keclík , 72. P. Keclík - 27. P. Šteyer , 64. J. Carda
36

Planá vyšla poprvé v sezoně naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Fb Semice: A tým slaví první vítězství v nové sezoně! Hosté z Plané nám v prvním dějství ukázali, jak vypadá efektivita. Ze dvou šancí dokázali jedenkrát skórovat. Semice si na stejný počet branek musely vytvořit mnohem více příležitostí. Hned v úvodu měl tutovku J.Keclík, v průběhu poločasu se několikrát do zakončení tlačil Zborník, když jednou zvonila i tyč, ale nakonec srovnával Lukáš Holub, který si našel odražený míč, nechal okolo sebe proletět obránce a propálil vše, co mu stálo v cestě. Ve druhé půli se Planá začala osmělovat více a odměnou jim byla opět vedoucí branka, když hostující záložník dohrál situaci a z úhlu dokázal dopravit míč do sítě. Semičtí se ale nepoložili a hned po pár minutách srovnali. Na nákop Sádla si za obranou naskočil Pavel Keclík, hlavou přehodil brankáře a Semice podruhé v zápase srovnali. Nasazení a bojovnost Semickým přinesla i třetí gól, který se ukázal jako vítězný. Jakub Keclík našel centrem svého bratrance a Pavel hlavou a pomocí tyče hostujícího brankáře přetáhl vedení na stranu domácích. Závěrečné nakopávané balony do semického vápna i přes vyloučení Sádla srovnání nepřinesly a Semice tak slaví první vítězství!

SK Planá
Jan Pintér (trenér): Utkání jsme tentokrát bohužel nezvládli výsledkově. Když venku dvakrát vedete, tak přece nemůžete prohrát. No a nám se to stalo. Bojovné utkání, které moc fotbalové krásy nepobralo se šťastnějším koncem pro domácí. Ale to je fotbal, nevadí, jedeme dál!



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Štumpfal [-] , P. Keclík [-] (87. M. Valach [-] ) , L. Zborník [-] , D. Šourek [-] , L. Holub [-] , R. Veleman [-] (67. M. Císařovský [-] ) , I. Antony [-] , J. Sádlo [-] , P. Hronek [-] , J. Keclík [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , D. Kořínek [-] , M. Tibitanzl [-] , D. Samek [-] (77. L. Kitzler [-] ) , T. Plojhar [-] , D. Kneys [-] (59. M. Píchal [-] ) , J. Szabó [-] , P. Šteyer [-] , J. Carda [-] , L. Motyka [-]

ŽK: 65. J. Sádlo - 65. D. Kořínek . ČK: 90. J. Sádlo .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Tauber Lukáš - PÍSEK Martin, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Dva kvalitní soupeři,si dají po bodu.

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: MARTIN VLK
Tip experta: výhra domácích

Planá bude chtít navázat na třetí vítězství v řadě. Narazí na těžkého soupeře, který potvrdí svou kvalitu z loňské sezóny a domácí budou bodovat naplno.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Semice doma neprohrají.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů