Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Ves porazila Kaplici, Faltus viděl červenou kartu


Branky


35

  V horkém sobotním dopoledni hostili Novoveští kaplický Spartak. Bojovný zápas nakonec ovládli domácí. Nová Ves se dočkala tří bodů po delší době.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 V domácí sestavě se objevili „Dynamáci“ Jakub Vogl a Radomil Procházka byl připraven mezi náhradníky. Hostující kouč Ginzel kromě Kebla nově postrádal i zraněného Smolena.

 

Od úvodních minut se hrálo od podlahy. Už ve třetí minutě udělil hlavní arbitr Náprava první žlutou karu zápasu, kterou z jeho rukou viděl kaplický obránce Čutka. V desáté minutě pokoušel střelecké štěstí hostující Divoký, ale míč mezi tři tyč nenasměroval. Na druhé straně po rychle rozehraném trestném kopu střílel z větší vzdálenosti Trejbal, ale ani proti jeho ráně nemusel soupeřův gólman zasahovat. Po čtvrthodině hry se ukazatel skóre pohnul. Domácí se dostali lacino k rohovému kopu. Po centru Neumanna neuhlídali Spartakovci Petra Boháče, který hlavou neomylně skóroval – 1:0.

 

První polovina úvodního dějství patřila Novoveským. V osmnácté minutě zahrával trestný kop z hlouby pole Graman, hlavičkoval Jiránek, Schneider míč z pod břevna vytáhl na rohový kop. Domácí byli ze standardních situací hodně nebezpeční. Po dalším rohovém kopu míč po centru propadl až k Boháčovi, který poslal míč na bránu, trefil však jen brankáře Schneidera. Až poté se začali více i hosté, a i oni měli své příležitosti ke skórování.

 

V 27. minutě centroval z levé strany Gondek, na zadní tyči zakončoval z první Micák, mířil však jen nad bránu gólmana Bartizala. Po půlhodině hry střílel po rohovém kopu Vaniše Fišer, tečovaná střela po zemi si našla cestu do Bartizalových rukavic. Pak další možnost standardky pro domácí fotbalisty. Hlavou zakončoval kapitán Pech, Schneider byl pozorný a míč za svá záda nepustil. V závěrečných minutách první půle střílel z přímého kopu kaplický Vaniš nad bránu.

 

V samotném závěru první půle po Gondekově přihrávce našel Divoký ve vápně Štrbačku, ten však zprava mířil pouze nad Bartizalovu svatyni.

 

Druhý poločas

Tak jak skončilo dějství první, začalo po změně stran to druhé. Hosté byli aktivnější a byli také zanedlouho odměněni. Daniel posunul míč do středu hřiště Micákovi, ten vybídl přesnou přihrávkou ke zteči z pravé strany nabíhajícího Petra Fišera, který v koncovce zúročil své zkušenosti a vyrovnal na 1:1. Hosté se snažili dál útočit, ale gólovku měli z brejku domácí. Po hodině hry Holý předložil míč do stoprocentní šance střídajícímu Seethalerovi, ten však měl svá mířidla hodně rozštelovaná.

 

 Klíčový moment zápasu byl k vidění v 64 minutě, kdy sudí Náprava po druhé žluté kartě hostům vyloučil Faltuse. Spartakovci šli do deseti, a navíc z následné standardní situace inkasovali. Hlavičkující Jiří Jiránek vrátil Nové Vsi vedení – 2:1. Gólovou pojistku domácích pak o deset minut později přidal zkušený Radomil Procházka – 3:1. Bylo rozhodnuto. Zdramatizovat závěr mohl deset minut před koncem střílející Kuchař, ale Bartizal byl u své levé tyče včas a prudkou ránu stačil vyrazit na rohový kop. Zbylé minuty zápasu byly hodně nervózní, stejně tak jako celý zápas. 

 

  Autor: Libor Granec



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Martin Bartizal (brankář): "Do zápasu jsme vstoupili s jasným cílem urvat konečně tři body. A po celkem vyrovnaném zápase se nám to povedlo. Pro oko fanouška asi nic moc líbivý fotbal, spíš bitva plná soubojů. Rozhodující moment byla červená karta pro hosty. Ihned po ní jsme ze standardky šli opět do vedení, které už jsme si pak pohlídali. Bylo fajn skoro po roce opět vyhrát a zakřičet si."




Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - M. Žoček [-] (56. J. Beneš [-] ) , D. Pech [-] - V. Neumann ml. [-] (86. M. Vrábek [-] ) , A. Trejbal [-] (41. R. Procházka [-] ) , T. Novák [-] - Z. Holý [-] , J. Jiránek [-] , P. Boháč [-] - P. Graman [-] (56. D. Seethaler [-] ) , J. Vogl [-]

TJ Spartak Kaplice
F. Schneider [-] - V. Čutka [-] , J. Vaniš [-] (78. V. Beránek [-] ) , D. Pál [-] (71. V. Kuchař [-] ) , J. Štrbačka [-] (56. V. Aibl [-] ) , P. Fišer [-] , P. Micák [-] , R. Daniel [-] , J. Divoký [-] (83. I. Presniakov [-] ) , J. Gondek [-] , T. Faltus [-]

ŽK: 36. A. Trejbal , 55. V. Neumann ml. , 71. T. Novák , 90. Z. Holý - 3. V. Čutka , 17. J. Štrbačka , 38. T. Faltus , 54. J. Divoký , 90. R. Daniel . ČK: 64. T. Faltus .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Náprava Miroslav - BOČEK Petr, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Body zůstanou doma ,ale nebudou to mít lehké.

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: MARTIN VLK
Tip experta: výhra domácích

Dle mého se bude jednat o vyrovnanou partii, ve které získají nakonec domácí tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nevidím jednoznačného favorita, proto spíše favorizuji domácí kteří využijí domácího prostředí

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů