0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín vybojoval na půdě Spartaku překvapivou remízu


Branky


33

Spartak si brousil zuby na tři body, jenomže bojovný Velešín jim plány překazil. Zajímavostí je, že Velešín má po dvou kolech skóre 0:0. Jak utkání hodnotili jeho aktéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Trhové Sviny nastupovaly v roli velkého favorita, hosté navíc nepřijeli v nejsilnější možné sestavě. A začátek tomu odpovídal, domácí drželi často mič na kopačkách a snažili se prolomit obranu hostů. Jenomže své šance v první patnáctiminutovce nevyužili, až pak zahrozili i hosté, ale Šálek Popovičovu bránu o kousek minul. Domácí se dál tlačili za gólem a posílali před Ottenschlägera spoustu centrů, jenomže zakončit je střelou na bránu jim nebylo souzeno. Chvilku před koncem pak hosté z nepřetržitého tlaku domácích podnikli rychlý kontr, kdy Šálek poslal do sóla Hynšta. Jenomže toho při sprintu zradil sval a ze šance nic nebylo, hráč zakončil jen mimo bránu. Naopak pro Hynšta to znamenalo v zápase konečnou, pro zranění do druhé půle nenaskočil. 

 

Druhý poločas

Druhý poločas se hrál ve stejném duchu, domácí se snažili, ale hosté skvěle bránili, odvraceli každý balón do bezpečí. Sviny neustávaly v tlaku a honbě za úvodní brankou. A jednou už skoro slavily, jenomže hosty zachránila tyč, domácí nezvládli ani uklidit míč do prázdné brány. Pak už hráli Trhosvinenští v křeči, nedařilo se jim vymyslet nic, čím by překvapili konsolidovanou obranu Velešína. A tak se týmy rozešly bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Kluci z Velešína přijeli s jediným cílem, kterým bylo ukopat remízu za každou cenu. Už v patnácté minutě jsme sice mohli vést o dva góly, ale šance jsme zahodili. Dá se říct, že i kdybychom hráli dalších 90 minut, asi by se nám nepodařilo vstřelit branku. Fanklub defenzivního fotbalu se raduje, ale pro nás je to nepříjemná ztráta.

FC Velešín
Stanislav Šálek (hráč): Do zápasu jsme nastupovali s tím, že nemáme co ztratit. Chybělo nám dost hráčů ze základu a čekali jsme obrovský tlak domácího týmu. Sáhli jsme si na dno svých sil a ubojovali zaslouženou remíz. Jsem pyšnej na kluky, co předvedli, takhle odmakanej zápas v takovej sestavě jsem neviděl ani nepamatuju. Pro domácí velká ztráta...



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Popovič [-] - L. Gažák [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , J. Macák [-] , J. Šemro [-] (61. M. Chromčák [-] ) , M. Kodras [-] , J. Zatloukal [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] (79. F. Pavel [-] ) , J. Novák [-] (72. J. Gažák [-] )

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - B. Rameš [-] , J. Šváb [-] , K. Zatloukal [-] , T. Pomije [-] - P. Hynšt [-] (46. J. Smolík [-] ) , F. Zimek [-] , J. Grznárik [-] , D. Přibyl [-] - S. Šálek [-] , T. Čulík [-] -

ŽK: 87. M. Valut - 60. D. Přibyl , 72. S. Šálek , 90. J. Smolík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - TAUBER Lukáš, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sviny jasná jedna

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou zkušení v bojích kraje a snaživý hosté tentokráte neodvezou ani bod.

Tip: výhra domácích

Také Sviny patří k favoritům soutěže

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

I Sviny budou hrát o postup a je jim přáno, Velešín ve Svinech nic neuhraje.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sviny jsou pro mě jedním z favoritů. Jasná 1