J. Sova 32.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice se rozešly se Semicemi smírně


Branky


32. J. Sova - 45. R. Veleman
33

Oba týmy tak mají v tabulce po dvou bodech. Obě branky padly v prvním poločase. Jak zástupci týmů hodnotili vyrovnaný duel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
David Kováč (kapitán): "Do prvního domácího zápasu jsme naskočili ve vysokém tempu, kdy jsme soupeře nepustili k balónu. Bohužel jsme opět všechny šance spálili jako v Nové Vsi. Trochu do klidu nás dostal Jakub Sova svým gólem. Tento výsledek 1:0 jsme neudrželi ani do poločasu a ve 45. minutě jsme inkasovali. Druhý poločas jsme se přizpůsobili soupeřovi a nehráli jsme naší hru. Do konce utkání se střídaly naše šance se soupeřovými, ale nikdo se nedokázal ujmout vedení. V 86. minutě jsem i já spálil vyloženou šanci, kdy jsem mohl urvat vítězství na naší stranu. Příště už nám ty tři body musí vyjít."

FC AL-KO Semice
FB klubu: "A tým si připisuje do tabulky opět pouze jeden bod. Po vlažném začátku, kdy jsme přečkali několik šancí domácích, jsme se postupně dostávali do hry a začali také ohrožovat prachatickou svatyni. Nicméně po půl hodině šel do vedení soupeř, ale Semice dokázaly gólem do šatny vyrovnat. Antony rozehrál míč středem na J. Keclíka, ten vysunul Velemana a zkušený útočník vstřelil první gól svého týmu v nové sezoně. Druhá půle už gól nepřinesla, ale Semice si díky aktivní hře vytvořily několik zajímavých příležitostí, Veleman se mohl radovat podruhé, ale ve své šanci trefil gólmana. Nakonec se ale mohli radovat domácí, když chvíli před závěrečným hvizdem domácí kapitán přehodil vyběhnutého Dvořáčka a zároveň také jeho branku."



Sestavy


FK Tatran Prachatice
V. Forejtar [-] - O. Kochma [-] , J. Lukeš [-] , J. Sova [-] , M. Babka [-] , R. Kralik [-] (58. J. Fürbach [-] ) , J. Tesař [-] , J. Růžička [-] , D. Kováč [-] , J. Pravda [-] , J. Luňáček [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , L. Zborník [-] , D. Buchtele [-] , D. Šourek [-] , S. Zoch [-] (85. M. Hadáček [-] ) , R. Veleman [-] , I. Antony [-] , J. Sádlo [-] , P. Hronek [-] , J. Keclík [-]

ŽK: 26. D. Kováč , 39. M. Babka , 44. J. Růžička , 52. R. Kralik , 61. J. Pravda , 76. J. Fürbach - 22. P. Keclík , 45. D. Buchtele , 54. L. Zborník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Písek Martin - PEČENKA Miroslav, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Prachatice potvrdili obrovské kvality při remíze s favoritem soutěže, a tak zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tatran již v prvním zápase ukázal svou sílu a jen díky špatné koncovce bral jen bod. Doma bude silný a z Prachatic se body zřejmě vozit nebudou.

Tip: výhra domácích

Prachatice patří k favoritům soutěže

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

I tady mi vychází jasná jednička.Takové Prachatice by měli hrát tak KP a ne I.A. Je tam historie a velký počet obyvatel,tak kde je problém?

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Duo Babka - Sova je obrovská kvalita, volím jasnou výhru Prachatic...