3:4
(0:1)
15. O. Vlk
53. J. Fara
75. O. Vlk
88. P. Mára
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Putim poprvé zaváhala


Branky


51. J. Kačírek , 63. J. Bican , 89. J. Bican - 15. O. Vlk , 53. J. Fara , 75. O. Vlk , 88. P. Mára
0

V rámci 5. kola zajížděli borovanští na krásné hřiště do Putimi. Ze soupeře měli respekt, jelikož v tomto ročníku ještě nepoznal hořkost porážky a skóre 14:1 hovořilo za vše. Hosté se však tohoto faktu nezalekli a dokázali v Putimi vyhrát a získat tak tři cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubka domácích vedla k jediné brance poločasu.

 

Začátek zápasu patřil domácím, kteří více drželi míč na svých kopačkách a snažili se propracovávat přes obranu hostů. V 15. minutě však domácí stoper vytvořil hrubku, díky které šli hosté do brejku 3 na 2. Martin Blažek posunul míč na hostujícího šutéra Ondřeje Vlka a ten ranou na vzdálenější tyč prostřelil domácího brankáře - 0:1. Tento stav vydržel až do konce prvního poločasu.

 

Domácí se snažili, ale stav se jim zvrátit nepodařilo

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí fotbalisté s cílem co nejdříve vyrovnat a to se jim po šesti minutách podařilo. V 51. minutě totiž hostující obrana nedokázala nadvakrát odkopnout míč z nebezpečného prostoru a toho využil putimský Jaroslav Kačírek, který nasměroval svou střelu přesně k levé tyči - 1:1. Hostům se však podařilo hned za dvě minuty gólově odpovědět. To se totiž dostal k odraženému míči Jiří Fara a střelou bez přípravy umístil míč přesně k pravé tyči - 1:2. Za dalších deset minut bylo ale opět vyrovnáno, když se ke střele z dobrých 30-ti metrů odhodlal domácí Jiří Bican. Střela mu sedla znamenitě a doslova "životním" gólem do pravého horního rohu branky vyrovnal stav utkání na 2:2. V 75. minutě se dostal ke slovu opět Ondřej Vlk, když využil jednu ze svých šancí ve druhém poločase a podél domácího brankáře nasměroval kulatý nesmysl přesně k pravé tyči - 2:3. V 88. minutě podržel na pravé straně míč David Rejnart, poté ho krásně posunul na naběhnuvšího Petra Máru, který postupoval ze strany sám na brankáře a nezaváhal. Prosadil se střelou pod břevno na přední tyč branky a přidal pojistku v podobě čtvrtého gólu - 2:4. V 89. minutě dal domácí Jiří Bican konečnou podobu výsledku, když z malého vápna, po pěkné průnikové přihrávce, snížil na 3:4.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Borovany
Petr Nový: Byl to krásný zápas se sladkou tečkou pro náč celek, jsem hrdý na kluci za výkon, který na hřišti předvedli. Doufám, že se jim tak povede i v dalších zápasech.



Sestavy


TJ Putim
P. Staník [-] - D. Hrdlička [-] , J. Šmíd [-] , R. Pichlík [-] , J. Klimeš [-] - M. Pekárek [-] , M. Houdek [-] , J. Kačírek [-] (60. J. Papula [-] ) , M. Jirsa [-] (78. J. Hradský [-] ) - R. Uhlík [-] (46. M. Sleza [-] ) , J. Bican [-] -

TJ Borovany
J. Albrecht [-] - J. Černohorský [-] , Z. Šerhant [-] , P. Mára [-] - J. Fara [-] , T. Pícha [-] - M. Teringl [-] , M. Blažek [-] , L. Nimburský [-] (61. D. Rejnart [-] ) , O. Vlk [-] - M. Uhlíř [-]

Hráči zápasu: J. Bican - O. Vlk .
Místo: Putim. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Grobár Miroslav - REJLEK Stanislav (N), ČERNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.