3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 14:00

6.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice doma nezaváhali.


Branky


0

Střelci se činili pouze v prvním poločase a na druhý si připravili pouze odpočinkové tempo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelci navnadili diváky

Do zápasu vstoupili hosté vlažně, bez nasazení a zkušený domácí tým je hned potrestal. V 7. minutě střelou z velkého vápna šel do vedení. Hosté odpověděli dvojitou šancí, kdy Staněk střílel sám před gólmanem do jeho rukavic a odraženou střelu Šerhant napálil do obránce u levé tyče. Domácí v 17. minutě zvýšili po přesném centru na volného hráče ve vápně na 2:0 a ve 27.minutě po rychlé kombinaci na polovině hostů a střele z velkého vápna to bylo již 3:0. Domácí jasně dominovali. Ve 35. minutě zahrávali hosté roh Kučerou, míč minul obránce u tyče a gólman si jej srazil do sítě 3:1.

Odpočinkové tempo a neproměněná penalta

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji, dokázali podržet balon a vypracovali si několik dobrých příležitostí, ale zklamala je koncovka. Jen namátkou, po chybě domácího gólmana, kterému vypadl balon, dva útočníci hostů nedokázali včas reagovat. Poté Kučera sám ve velkém vápně střílel slabě do brankáře. Další chyby gólmana (zkažená malá domů) nezachytil včas Šerhant. Po akci Hrycha šel sám na branku M. Schorník, ale zakončil do nohou brankáře. Vrcholem zmaru byl okamžik, kdy dva útočníci hostů postupovali v 75. minutě z půlky na bránu domácích, ale šlápli si na míč a bylo po šanci. Domácí, kteří ve druhém poločase znatelně ubrali na aktivitě si vypracovali dvě příležitosti, které brankář hostů s přehledem chytil. A protože domácí neproměnili ani penaltu v 85. minutě za faul hostujícího gólmana, skončil druhý poločas bez branek.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Šimon Skalák - Semice: Jsem velmi rád, že se klukům podařilo udržet domácí neporazitelnost, škoda jen, že nehráli v druhém poločase se stejném tempu jako v prvním.

TJ Sokol Bernartice B
Luděk Schorník - BERNARTICE: Domácí vyhráli zaslouženě díky produktivní střelbě a hosté opět nebodovali zásluhou odfláknutého prvního poločasu.



Sestavy


FC AL-KO Semice
K. Poskočil [-] - F. Breibisch [-] (83. T. Plaček [-] ) , D. Voříšek [-] (46. J. Kadlec [-] ) , M. Císařovský [-] , L. Papež [-] - I. Antony [-] (90. P. Sochůrek [-] ) , T. Brožák [-] , M. Mendel [-] , L. Čedík [-] - R. Veleman [-] (86. M. Hadáček [-] ) , J. Holub [-] (46. M. Koller [-] ) -

TJ Sokol Bernartice B
P. Schorník [-] - R. Sláma [-] , J. Psohlavec [-] , T. Pěchota [-] , L. Buriánek [-] - S. Češka [-] , M. Hrych [-] , J. Kučera [-] , M. Klika [-] - P. Šerhant [-] , A. Staněk [-] (46. M. Schorník [-] ) -

ŽK: 87. L. Papež - 60. M. Klika .
Hráči zápasu: J. Kučera .
Místo: Semice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Landík Filip - BEČVÁŘ Miroslav (N), ČEŠKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.