Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým SK Skály stále čeká na svou první výhru


Branky


0

V zápase se střetla dvě mužstva, která od sebe dělí 5 kilometrů. Vzádelnost je minimální, průběh a výsledek utkání byl na jiné úrovni...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neponechali nic náhodě

První poločas začas ve vysokém tempu domácího týmu a prní střelecký pokus přisel už ve 3 minutě, kdy si ješte gólman hostů Řeřicha poradil s tvrdou střelou Lukáše Ruczkowského. První gól na sebe nenechal dlouho čeka, v 6. minutě potrestal zaváhání hostujícího záložníka Vorla samostastaným unikem Petr Sládek a nekompromisně skóroval. Domací Sládek byl k neudržění a ve 14. minutě lobem za obravu připravil gól pro Tomáše Soumara. Domácí téměř nepustili hráče Skla do hry a střelecký účet prvího poločasu uzavřel ve 30. minutě, když si spracoval odraženou střelu a přeloboval hostujícího gólmana.

Převaha domácích byla jednoznačná

Druhý poločas se odehrával stejným stylem, jako první, průniky do hostující obrany, kombinace domácích ve středu hřiště a sporadické pokusy hostů o útok. Domácí z tlaku vytěžili gól v 60. minutě, kdy si Petr Sladek zpracoval na prsa centr z pravé strany od Jirka Křištala a přesnou ranou do spodního rohu branky upravil stav zápasu na 4:0. Vyslednou podobu kóre dal v 76. mitě Petr Sládek, který zkompetoval hattrick, když střelou z první skóroval s pomocí břevna.

 



Ohlasy k zápasu


FK Protivín B
Tomáš Vokatý - PROTIVÍN: Kluci hráli super a byla radost zápas sledovat. Musím říct, že takhle jednoznačný průběh a výsledek zápasu asi nikdo nečekal. Každopádně jsou tři body zasloužené

SK Skály
Jaroslav Babák - SKÁLY: Prohra takovým rozdílem nás velmi mrzí, ale každopádně si tým Protivína svým výkonem a nasazením v utkání jednoznačně zasloužil. V příštím kole nás doma čekají Albrechtice a budeme doufat ve výhru.



Sestavy


FK Protivín B
A. Kubička [-] - M. Polák [-] , M. Soumar [-] , M. Motyčák [-] (46. V. Cina [-] ) - P. Sládek [-] - R. Vojta [-] (46. j. Honzík [-] ) , T. Soumar [-] (77. J. Vlášek [-] ) , J. Křišťál [-] (65. T. Janeš [-] ) , L. Ruczkowski [-] , D. Ruczkowski [-] , K. Srkal [-]

SK Skály
J. Řeřicha [-] - F. Vorobljev [-] , L. Dunovský [-] (46. L. Buček [-] ) , P. Příhoda [-] , V. Novák [-] - M. Babák [-] , J. Vorel [-] , P. Bravenec [-] - J. Čibera [-] (46. I. Horák [-] ) , Z. Pechouš [-] , J. Matyš [-] (87. F. Brandýs [-] )

ŽK: 87. M. Soumar - 60. L. Buček , 64. P. Bravenec , 83. J. Vorel , 83. M. Babák .
Hráči zápasu: J. Křišťál , P. Sládek - V. Novák , M. Babák .
Místo: Protivín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - MIKULENKA Jaroslav (N), MINÁRČIK Ludvík (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.