4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Protvíně bylo lákadlem kola


Branky


0

V Protivíně se odehrálo utkání, kterí nabídlo divákům krásné fotbalové okamžiky a branky.

Hosté přijeli s vidinou na posílení své vedoucí pozice v tabulce, protivínští jim však žadné body nedarovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán týmu otevřel střelecký účet utkání.

 

Do zápasu oba tými vstoupily s velkou vervou. Hostující tým měl hned v úvodu 3 velké šance, se kterými si vynikající domácí brankář Aleš Kubička hravě poradil. Protivínští hráči měli v páté minutě možnost zahrávat pokutový kop, ale Jiří Křišťál tuto příležitost neproměnil. V další části zápasu se šance střídali na obou stranách. První branka zápasu přišla v 13. minutě, kdy po krásné akci Petra Sládka, který nádherně obešel stopera a připravil stoprocentní šanci kapitánovi Karlovi Srkalovi, ten s nábídkou nepohrdl a nekompromisně šanci proměnil a stanovil tak poločasové skóre na 1:0.

 

Až krutý druhý poločas pro hosty.

 

Ve druhém poločase hostující tým mírně polevil. Protivínští tohoto výpadku využili již v 56. minutě, když najlepší domací střelec Petr Sládek předběhl hostujícího stopera, udělal kličku gólmanovi Vojtěchovi Baštýři a střelou z úhlu vsítil uklidňující branku domácích na 2:0. Zápas se odehrával ve vysokém tempu a další branka přišla po 20 minutách, kdy domácí Jakub Křišťál dostal centr do vápna z pravé strany, míč si zpracoval, ale první střelecký pokus mu hostující gólman vykryl, z dorážky se již namýlil a protivínští se tak mohli radovat ze třetí branky. Gólovo tečku utkání dal před koncem domácí Pavel Burda. Udělal kličku na velkém vápně, obešel stopera hostí a chladnokrevně zavěsil. Zápas měl velkou kvalitu oba tými si zaslouží za předvedený výkon obrovskou pochvalu. Téměř všechny akce, jak na jedné, tak na druhé straně, přihlížející diváci ocenili burácivým potleskem.

 



Ohlasy k zápasu


Byl to krásný zápas, všichni diváci museli být s předvedenou hrou spokojeni. Kluci předvedli výbornou práci s nečekaně jednoznačným výsledkem. Jsme rádi, když přijede soupeř, který má chuť hrát fotbal.




Sestavy


FK Protivín B
A. Kubička [-] - M. Soumar [-] , M. Polák [-] - P. Sládek [-] (85. P. Hanzlík [-] ) - J. Křišťál [-] (75. M. Motyčák [-] ) , J. Křišťál [-] (84. J. Vlášek [-] ) , P. Burda [-] , J. Slavíček [-] (34. D. Ruczkowski [-] ) , j. Honzík [-] , K. Srkal [-] , P. Jíška [-]

TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - L. Holub [-] (80. R. Suk [-] ) , T. Buzek [-] , T. Slivka [-] (66. L. Faukner [-] ) , M. Faukner [-] , J. Růzha [-] , P. Jarošík [-] , T. Janeček [-] (80. V. Růzha [-] ) , M. Kvasnička [-] , J. Neruda [-] , J. Hubička [-] (65. J. Novák [-] )

ŽK: 29. P. Burda , 50. J. Křišťál - 30. L. Holub , 38. J. Růzha , 66. J. Novák .
Hráči zápasu: K. Srkal , P. Sládek - L. Holub .
Místo: Protivín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOUKOL Pavel - RŮŽIČKA Tomáš, RYCHLÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.