1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Posílená Zbrojovka vyhrála v Tasovicích.


Branky


6

O výsledku zápasu v Tasovicích rozhodl dvougólový Šimon Šumbera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Trenér Zbrojovky Maša měl k dispozici i čtyři hráče z kádru prvního týmu - Vojtu Marka, Šimona Šumberu, Marka Vintra a Jakuba Černína.

 

Zbrojovka šla v první půli do vedení po půl hodině hry, když se po Vintrově povedené individuální akci trefil do prázdné brány Šimon Šumbera - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Ve 48. minutě mohli hosté své vedení navášit, když byl na rohu velkého vápna faulován kapitán hostů Kamenský, ale penaltu bravurně zlikvidoval domácí brankář Stejskal a udržel svůj tým ve hře. V 66. minutě se však hosté druhé branky dočkali, když Lhoteckého akci z pravé strany zakončil svojí druhou brankou Šumbera - 0:2. Za domácí snižoval v závěru exbrněnský Lapeš, který se trefil přesně hlavou po Fajkusově centru z pravé strany hřiště - 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Paul (trenér): První branka v naší síti zaváněla ofsajdem. Celkově jsme nezachytili úvod zápasu. I když jsme snížili, tak náš herní projev nebyl dobrý.

FC Zbrojovka Brno B
Martin Maša (trenér): Věděli jsme, že nás čeká náročný zápas. Proti silovému týmu jsme měli navrch a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
M. Stejskal [-] - R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , R. Lapeš [-] (74. M. Paul [-] ) , J. Pazdera [-] , M. Rygl [-] , M. Dítě [-] , P. Horáček [-] , P. Lapeš [-] , L. Hrazdílek [-] (60. V. Fajkus [-] ) , J. Kříž [-]

FC Zbrojovka Brno B
V. Marek [-] - M. Pyš [-] , M. Kamenský [-] , M. Papež [-] , Š. Šumbera [-] , J. Černín [-] , V. Šmíd [-] (90. T. Chyla [-] ) , C. Lhotecký [-] (72. M. Kroutil [-] ) , M. Vintr [-] (87. M. Banda [-] ) , Š. Žalud [-] , F. Matula [-] (80. D. Slunský [-] )

ŽK: 36. M. Blahoudek , 40. M. Rygl , 83. M. Dítě , 90. P. Horáček - 19. M. Kamenský .
Hráči zápasu: M. Stejskal - Š. Šumbera , M. Papež .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jiří Pikl
Tip experta: remíza

Tasanda to nebude mít s mladými kluky z béčka Brna jednoduché, ale doma je poženou skvělí fanoušci a aspoň bod získají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích