1:1
(1:0)
51. Č. Vitásek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 10:30

10.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár uhájil v deseti bod!


Branky


6. F. Krula - 51. Č. Vitásek (p.)
6

Domácí brzy vedli, ale hosté po přestávce v deseti srovnali a remízu udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve smutné atmosféře opatřením nařízené vládou ČR, za účasti hrstky diváků za plotem, předvedly oba týmy nadprůměrnou divizní kopanou. Hosté vsadili na důraz, důsledné dohrávání soubojů a neutuchající bojovnost. To na domácí spíše technicky zaměřené hráče platilo a ti se jen těžko dostávali do šancí. Přesto se brzy dostali do vedení. V 5. minutě Novotný krásně vysunul Krulu a ten sám před brankářem Hajným nezaváhal - 1:0. Další šance se už ale zrodily na druhé straně hřiště. Ve 12. minutě hlavičkoval z nadějné pozice nad Vitásek a dvě minuty nato nezvládl ideálně trestný kop z výborné pozice Fiala. Na druhé straně kontroval agilní Novotný, mířil ale nad. Poté záložník hostí Klouda hned dvakrát během pěti minut viděl žlutou kartu, a tak musel po udělení červené karty už ve 33. minutě do sprch. Rozdíl jednoho hráče v poli ale nebyl na hrací ploše překvapivě příliš znát. Přesto mohl hostům uštědřit zřejmě rozhodující úder ještě do přestávky Novotný, který po samostatné akci obešel i brankáře, jeho střelu mířící do prázdné branky, ale jeden z hostujících obránců na brankové čáře vykopl.

Hosté po přestávce srovnali

Jak moc to domácí hráče bude mrzet ukázal hned úvod druhé poloviny zápasu. Po zbytečné chybě na polovině hřiště podnikli hosté protiútok, po jeho odvrácení se kopal roh, ve skrumáži po jeho rozehrání zahrál ve vlastním pokutovém území rukou Mrňa a z nařízené penalty srovnal účty kapitán hostů Vitásek - 1:1. Vyrovnávací branka s domácím týmem viditelně otřásla a trvalo dobrou čtvrthodinu, než se dostal znovu do tempa. Hostům hrajícím s menším počtem hráčů ale přece jen postupem času začaly docházet síly a domácí měli několik šancí zápas rozhodnout. První velkou příležitost spálil v 62. minutě Šimončič, z úhlu ale mířil vedle. Stejný hráč za pět minut krásným centrem našel hlavu Novotného, ten ale míč poslal přímo do rukou brankáře Hajného. Skórovat mohl i střídající Isami, nepropálil ale shluk těl před sebou. Rozhodnutí měl na kopačce z trestného kopu v 82. minutě Urbánek, jeho tečovaná střela ale orazítkovala jen břevno branky hostí. Na druhé straně se do šance tlačil výborně hrající Švoma, jeho střelu ale obrana domácích zblokovala. Obě strany si tak nakonec spravedlivě rozdělily po bodu. 



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Mrňa [-] , J. Urbánek [-] - L. Daněk [-] , M. Šimončič [-] , R. Novotný [-] , A. Merdita [-] , J. Sznapka [-] (60. Z. Traxl [-] ) , D. Bartoš [-] - F. Krula [-] (60. A. Isami [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , P. Klouda [-] , M. Zažímal [-] , L. Trojánek [-] (82. T. Vokoun [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-] (73. F. Kovář [-] ) , T. Peňáz [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-]

ŽK: 24. P. Loup - 28. P. Klouda , 41. Č. Vitásek , 88. P. Fiala , 90. J. Šindelka . ČK: 33. P. Klouda .
Hráči zápasu: J. Urbánek - S. Švoma .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jiří Pikl
Tip experta: výhra domácích

Bíteš je zatím překvapením soutěže. Oproti tomu Žďár poslední dobou ztratil na formě. Nejspíš jsme je s Humpolcem načnuli a teď se z toho nemůžou vzpamatovat. Myslím, že se nenakopnou ani v Bíteši a domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích