2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice vydřely bod


Branky


8

Hosté orámovali zápas dvěma trefami a mají bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hrstka diváků se v Hodoníně v úvodu rozhodně nenudila. Hned v 1. minutě utkání domácí bek neuhlídal míč, který mířil do autu a po centru z kraje hřiště od Cuhláře dostal prostor Lapeš, který se nemýlil - 0:1. Za tři minuty bylo srovnáno. Po rohovém kopu a teči na přední tyči zlůstal na zadní tyči neobsazený Švantner a neměl problém dostat míč do sítě - 1:1. V 11. minutě už domácí vedli. Po jednoduchém nákopu se dostal za obranu Petrák a přehodil nešikovně vyběhnuvšího brankáře Stejskala - 2:1. Další branka v prvním poločase nepadla. Ve 45. minutě však musel ze hřiště po druhé žluté kartě Čech, kterému stačilo dvacet minut na hřišti.

Hosté v závěru srovnali

Hosty čekala dlouhá přesilovku. Využili ji až v 92. minutě, když se trefil hrající trenér Paul. Ten si našel prodloužený dlouhý nákop a skákavý míč trefil z hranice vápna přesně na zadní tyč - 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tasovice
Miroslav Paul (trenér): Rychle jsme vedli, ale pak jsme dostali gól z rohu, což je hrozná chyba. Bod je pro nás nakonec šťastný



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - A. Dunda [-] , P. Bohun [-] , D. Pospíšil [-] (25. V. Čech [-] ) , P. Švantner [-] , D. Michna [-] , R. Sasín [-] (73. P. Kyselka [-] ) , V. Žák [-] (77. O. Konečný [-] ) , I. petrák [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-] (79. J. Kosorin [-] )

TJ Sokol Tasovice
M. Stejskal [-] - L. Hrazdílek [-] , M. Blahoudek [-] , R. Lapeš [-] , J. Pazdera [-] , J. Kříž [-] (59. M. Paul [-] ) , D. Odehnal [-] (72. K. Kučera [-] ) , P. Horáček [-] , P. Lapeš [-] (25. V. Fajkus [-] ) , T. Cihlář [-] , M. Rygl [-]

ŽK: 31. V. Čech - 61. D. Odehnal , 85. V. Fajkus . ČK: 45. V. Čech .
Hráči zápasu: I. petrák - M. Paul .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - DOROTÍK Jan, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra domácích

Tasanda se pod novým trenérem zvedá, kvalitu jako favorit soutěže ovšem stále nemá - 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů