0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice doma padla se Ždírcem


Branky


8

Vysočinské derby patřilo Ždírci, který se potřeboval chytnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Bystřičtí po výhř v Tasovicích neodkázali dvakrát vyhrát a proti krajskému rivalovi se chtěli vrátit na vítěznou vlnu. Hosté potřebovali napravit své domácí zaváhání se Startem Brno.

 

V prvním poločase padla jediná branka. Ve 21. minutě stihl dlouhý míč Bureš a poslal jej na zadní tyč, kde jej vrátil před bránu Najman a zkoprnělá domácí defenziva, která byla ve vápně v početní převaze, jen přihlížela, jak Felkl doráží míč za záda bezmocného Petra - 0:1. Srovnat mohl Prášil, ale na ždíreckého gólmana si nepřišel.

Hosté si vedení pohlídali

Hostům vyšel lépe i úvod druhého poločasu. V 51. minutě byl na půli ostře faulován Najman Adamcem, sudí Zavřel ponechal hostům citilivě výhodu a z levé strany pelášil k domácí bráně Bureš, který parádní přihrávkou pod sebe vyšachoval odmácí obranu a Jan Novotný tvrdou ráno uklidnil svůj tým - 0:2. Domácí se sice snažili snížit, ale Slavíkovy svěřenci pečlivě bránili a Bystřice se do šancí dostávala horko těžko. Za zmínku stojí pouze nastřelená tyč. Není tak divu, že neskórovala a hosté si odvezli cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Začátek vyšel hostům a svoji převahu korunovali brankou. Srovnat mohl Prášil, ale šanci nedal. Hned po pauze jsme dostali druhý gól. Příští zápas v Břeclavi považuji za klíčový.




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - M. Mazel [-] , M. Malý [-] , T. Padrtka [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , D. Buršík [-] (8. J. Rejzek [-] ) , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] , F. Kuldan [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - P. Felkl [-] (65. J. Fikar [-] ) , P. Novotný [-] (85. P. Pátek [-] ) , J. Málek [-] (90. L. Dočekal [-] ) , P. Klimeš [-] (75. L. Mrázek [-] ) , O. Pavlas [-] , J. Novotný [-] , M. Koutný [-] , V. Bureš [-] , M. Najman [-] (54. M. Vopršal [-] ) , D. Pelikán [-]

ŽK: 52. F. Adamec , 75. M. Malý , 82. M. Svoboda - 48. D. Pelikán , 74. J. Novotný , 82. M. Koutný .
Hráči zápasu: M. Najman , V. Bureš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZAVŘEL Josef - EHRENBERGER Tomáš, HABERMANN Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Žila
Tip experta: remíza

Bystrici chybí špílmachr Zbytovský a bez něj to není ono. Tipuji remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích