J. Henzl 54.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár pokračuje v bídných výkonech


Branky


54. J. Henzl - 41. A. Dejl , 50. M. Šilhart
9

Domácím se nedaří a jejich zmaru využili hosté z Havlíčkova Brodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Jako první zahrozili v 9. minutě domácí, ale centr Severy z levé strany nenašel před brankou adresáta. Hosté se také objevili v 11. minutě v nadějné pozici, ale volný Bajer mířil nad Hajného branku. O minutu později po centru z levé strany se do vzduchu pověsil Severa, ale brankář jeho pokus z bezprostřední blízkosti vyrazil. Ve 14. minutě se opět k hlavičce dostal po závaru ve vápně Vitásek, ale Soukal znovu vyrazil. Poté se oba celky objevili v několika slibných pozicích, ale žádná vážnější šance z toho nebyla. V 34. minutě přišel míč za obranu hostí a Dočkal zatáhl za záchranou brzdu a z rukou rozhodčího uviděl červenou kartu. Přesilovku se domácí snažili ihned využít, ale v 38. minutě nejprve Sodomka z pravé strany z výhodné pozice trefil nohy Soukala, aby o minutu později stejný hráč z levé strany poslal míč po zemi těsně vedle tyče. A znovu zafungovalo známé nedáš dostaneš. Hosté po rozehraném rohovém kopu využili nepřehledné situace před brankou domácích a Dejl je střelou k tyči poslal do vedení - 0:1. Tak také skončil první poločas.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začal v 50. minutě lépe pro hosty, kteří po akci a centru z levé strany zůstali úplně volný před brankou. První střelu Fikara ještě Hajný vyrazil, ale na dorážku Šilharta byl již krátký - 0:2. Domácí se konečně prosadili v 54. minutě, když centr z levé strany šikovně usměrnil za záda Soukala pohotový Henzl - 1:2. V 58. minutě kopali domácí rohový kop, ale závar před Soukalem k brance nevedl. Ve zbytku zápasu oslabení hosté většinou jen bránili, ale domácí k větší šanci nepustili a z několika závarů se domácím míč do branky dotlačit nepodařilo. Z derby si tak hosté odvezli velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Herní převaha nám je bez branek k ničemu. Hosté dali se ze dvou pološancí dvě branky. Moc nám nepomohlo to, že šel soupeř do desíti. Šance jsme měli, ale nejsme schopni procpat míč do sítě. Musíme častěji zakončovat a netahat míč až do prázdné brány. V příštím kole nemáme co ztratit.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - P. Severa [-] , R. Sodomka [-] (59. R. Kunstmüller [-] ) , S. Švoma [-] , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] (56. F. Kovář [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-] (56. M. Zažímal [-] ) , T. Peňáz [-] (56. T. Vokoun [-] ) , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - O. Štědrý [-] , L. Dočkal [-] , R. Turek [-] , P. Malimánek [-] - J. Henek [-] (89. T. Karlík [-] ) , A. Dejl [-] , J. Kučera [-] - D. Fikar [-] (81. J. Žíla [-] ) , M. Šilhart [-] (59. V. Novák [-] ) , J. Bajer [-] (90. P. Karlík [-] )

ŽK: 49. Č. Vitásek , 70. L. Trojánek , 75. P. Fiala - 44. A. Dejl , 61. D. Fikar , 70. J. Kučera , 90. J. Žíla . ČK: 34. L. Dočkal .
Hráči zápasu: M. Šilhart , P. Soukal .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LIŠKA Petr - SVOBODA Tomáš, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra hostů

Těžké derby, rozhodovat bude i zdravotní stav, který není ani v jednom táboře úplně optimální. Věřím, že ukážeme svoji fotbalovost a gól vyhrajeme - 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích