4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2020 16:30

8.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš si poradila s Bystřicí a drží se v čele


Branky


32. Z. Traxl , 47. F. Krula , 54. Z. Traxl , 73. A. Merdita - 27. F. Kuldan
7

Domácí zabrali po přestávce a během sedmi minut dvěma brankami rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Bystřice působila v úvodu uvolněně a měla i několik zajímavých náznaků šancí, žádný z nich ale nedotáhla do konce. Teprve po deseti minutách se domácí trochu oklepali a začali získávat pevnou půdu pod nohama. Zajímavý byl Novotného volej a poté dvě nadějné střely Merdity. Ve 26. minutě ale po rohovém kopu kapitána hostů Sklenáře zůstal trestuhodně neobsazen Kuldan a hlavou poslal Bystřici do vedení - 0:1. Tento moment ale domácí probral a za pět minut bylo vyrovnáno. Novotný svojí typickou přihrávkou do běhu uvolnil Bartoše a jeho centr pěkně usměrnil do branky Traxl - 1:1. A mnoho nechybělo k tomu, aby byl obrat skóre dokonán už do přestávky. Dalekonosná střela Loupa totiž brankáře Petra pořádně štípla do rukavic. 

Domácí po přestávce rozhodli

Hned po přestávce zahrozil Krula, a protože obránci Bystřice zůstali hlavou nejspíš v kabině, dovolili stejnému hráči hned za tři minuty vystřelit znovu. A míč tentokrát došel na místo určení - 2:1. A to zdaleka nebylo všechno. Úspěšný den domácích útočníků završil přesnou střelou po zemi k tyči svým druhým zásahem v utkání Traxl - 3:1. I když bylo z druhé půle odehráno necelých deset minut, bylo jasné, že je rozhodnuto. Po přesné přihrávce Merdity šel v 71. minutě sám na brankáře Šimončič, ale nedal. Minutu na to ale opět výborně hrající Merdita přihrávkou do pokutového vysunul Traxla a ještě si stačil naběhnout před branku na jeho zpětnou přihrávku - 4:1. V závěru ještě Ondrákovu dorážku vlastní střely vykopl z brankové čáry jeden z obránců Bystřice. 

 



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Mrňa [-] , J. Urbánek [-] - M. Šimončič [-] (79. P. Loup [-] ) , R. Novotný [-] (76. A. Isami [-] ) , A. Merdita [-] , L. Daněk [-] , D. Bartoš [-] (66. J. Dufek [-] ) - F. Krula [-] (79. J. Ondrák [-] ) , Z. Traxl [-] (75. A. Macek [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - Š. Buršík [-] , M. Mazel [-] (86. D. Čech [-] ) , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , D. Buršík [-] (51. M. Malý [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Kuldan [-]

ŽK: 62. L. Daněk - 62. M. Prášil , 83. T. Padrtka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - URBÁNEK Martin, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, Bíteš vyhrává většinou rozdílem gólu. Remíza 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích