T. Pícha 49. (p.)
O. Vlk 76.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se protrápili k výhře a jsou novým vedoucím celkem OP Písek.


Branky


49. T. Pícha (p.) , 76. O. Vlk
0

V rámci 8. kola hostili borovanští fotbalisté na svém hřišti tým
ze Skal. Umístění týmů v tabulce naznačovalo, že by se mělo
jednat o snadné vítězství pro domácí. Ale ve skutečnosti to tak
zdaleka nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrana hostů odolávala.

Tým ze Skal vycházel zejména ze zajištěné obrany a pro domácí nebylo vůbec jednoduché dostat se do nějaké brankové příležitosti. Po počátečním "oťukávání" se iniciativy ujali domácí. Snažili se hrát po krajích hřiště a posílat nebezpečné centry do pokutového území. První nebezpečný průnik si připsal domácí Petr Mára, když po vysunutí Tomášem Píchou postupoval z levé strany k hostující brance, ale v poslední chvíli stačil soupeř zblokovat jeho přihrávku na rohový kop. Po několika minutách se opakovala identická akce, když Tomáš Pícha hezky rozehrál do strany na Petra Máru, který poslal střílenou přihrávku před branku, ale domácí obrana byla bohužel u balonu dříve a stačila míč odkopnout do bezpečí. Další ohrožení brány si připsali domácí po rozehrání přímého kopu, kterého se ujal kapitán Jiří Červenský. Bohužel jeho střela směřovala pouze z boku do tyče. Další dvě nebezpečné střely si v průběhu prvního poločasu připsal Tomáš Pícha. S první střelou si hostující brankář poradil bez problému, jelikož šla do středu brány. Se druhou střelou už měl o poznání více potíží, když s vypětím všech sil dokázal vyrazit míč, směřující k pravé tyči, mimo branku. Jednu šanci si vytvořil i domácí Ondřej Vlk, když si hezky pokryl míč, vytvořil si palebnou pozici, ale branku bohužel pro domácí minul. Na hostujícím brankáři ztroskotal také druhý domácí útočník Tomáš Pekárek. Jeho první střelu hostující brankář Jaroslav Šálek vyrazil a poradil si se štěstím i s dorážkou, kterou vyrazil na rohový kop. Hráči Skal se na svou útočnou polovinu dostávali spíše sporadicky a za celý první poločas si žádnou vážnou brankovou příležitost nevytvořili. První poločas tedy skončil bez branek.

Diváci se radovali hned po pauze.

Ve druhém poločase se domácí příznivci dočkali první branky v hostující síti. Ve 49. minutě si Miroslav Doskočil naběhl na autové vhazování, posunul si míč podél bránícího hráče, který ho fauloval a rozhodčí odpískal pokutový kop. Ten si vzal na starost Tomáš Pícha a přesnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci na úspěšný zákrok - 1:0. Po úvodní brance následovala zhruba 25-ti minutová pasáž, kdy se hrálo zejména mezi vápny a útočné akce končily buď špatným zakončením, nebo offsidem. Hosté poté měli možnost zahrávat přímý kop z celkem nebezpečné vzdálenosti. Střela Jaroslava Vorla ovšem Jan Albrechta v domácí bráně příliš nepřekvapila a s klidem jí schoval ve své náruči. Na druhé straně měli domácí taktéž možnost přímého kopu. K tomu se postavil Ondřej Vlk a jeho střela se opět pouze otřela o tyč. V 76. minutě zahrával Jiří Červenský přímý kop z levé strany a v pokutovém území se nejlépe zorientoval Ondřej Vlk, který doklepl odražený balon do sítě - 2:0. Hosté se poté ještě dočkali jedné šance. Hostující záložník si zaběhl za obranu na dlouhý pas a poté přehodil domácího brankáře. Ke smůle hostů ale směřoval míč mimo branku a neměl ani dostatečnou razanci, takže ho ještě na hrací ploše stačil zachytit Marek Teringl a pokračovalo se dál ve hře. Další šanci na skórování měl Ondřej Vlk, když se dokázal při rohovém kopu dostat k hlavičce, ale trefil hostujícího brankáře pouze do nohou a poté míč odkopli hosté do bezpečí. Změnit skóre ještě mohl Tomáš Pícha, když se dostal k odraženému míči. Vystřelil k pravé tyči, ale jeho gólovou střelu stačil srazit hostující obránce na rohový kop. Tímto vítězstvím si borovanští připsali do tabulky další tři body a minimálně týden si budou užívat první místo v tabulce.



Sestavy


TJ Borovany
J. Albrecht [-] - J. Červenský [-] , J. Černohorský [-] , Z. Šerhant [-] , J. Barták [-] (87. M. Kocourek [-] ) - P. Mára [-] , T. Pícha [-] - O. Vlk [-] , T. Pekárek [-] (61. M. Uhlíř [-] ) - M. Doskočil [-] , M. Teringl [-]

SK Skály
J. Šálek [-] - V. Novák [-] , L. Dunovský [-] , F. Vorobljev [-] - L. Minárčík [-] (10. P. Koula [-] ) , P. Bravenec [-] , I. Horák [-] , F. Brandýs [-] , J. Vorel [-] - L. Buček [-] , Z. Pechouš [-]

ŽK: 43. M. Doskočil , 53. T. Pekárek - 30. I. Horák , 49. P. Bravenec , 75. P. Koula .
Hráči zápasu: T. Pícha - F. Vorobljev , F. Brandýs , J. Vorel .
Místo: Borovany. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠVARC Alois - HESS Karel, HAŠKOVEC David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.