3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka skončila dělbou bodů


Branky


30. P. Dovhanyuk , 54. P. Musil , 65. P. Musil - 33. Z. Traxl , 55. J. Sznapka , 60. F. Krula
9

Velká Bíteš veze z Brna bod, který ji minimálně do nedělního podvečera poslal do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Úvodní půl hodina sice branku nenabídla, poté se ale začaly dít věci. Domácí se ujali vedení díky Dovhanyukovi, který po zbytečné ztrátě ve středu pole získal míč, posunul ho na Ryšavého, který mu ho z levé strany vrátil zpět před branku - 1:0. Ve 33. minutě Traxl před brankou doslova znemožnil domácího obránce a prudkou střelu k bližší tyči nedal brankáři Šurkalovi sebemenší šanci - 1:1. Tím se brankový účet poločasu uzavřel.

Oba týmy se rozešly smírně

V 54. minutě hosté špatně zahráli autové vhazování, Knos získal míč a rozehrál jej na Kalába a jeho ostrý centr usměrnil do branky Musil - 2:1. I tentokrát na sebe ale odpověď hostů nenechala dlouho čekat. Hned za minutu totiž srovnal Sznapka, který se po odrazech dostal k míči - 2:2 Za dalších pět minut Krula dokonce poslal Velkou Bíteš do vedení, když dorazil střelu Traxla - 2:3. Domácí ale také rychle srovnali. Kapitán Matyska se na pravé straně obrany tak vehementně hlásil o míč až ho konečně dostal a jeho přesný centr našel hlavu domácího kanonýra Musila - 3:3. Tím se ale brankový účet zápasu uzavřel. Obě strany sice ještě měly několik šancí jak strhnout vedení na svoji stranu, konečný výsledek 3:3 se už ale nezměnil. 



Sestavy


TJ Start Brno
J. Šurkala [-] - M. Knos [-] (61. M. Kříž [-] ) , M. Avdić [-] , A. Smejkal [-] - P. Dovhanyuk [-] , L. Matyska [-] , M. Mikeš [-] , V. Ryšavý [-] (81. Š. Kolařík [-] ) , L. Kaláb [-] , O. Doubravský [-] - P. Musil [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - J. Urbánek [-] , T. Mrňa [-] , P. Loup [-] - J. Sznapka [-] , M. Šimončič [-] , R. Novotný [-] (65. A. Isami [-] ) , A. Merdita [-] , J. Dufek [-] (49. D. Bartoš [-] ) - F. Krula [-] (76. J. Ondrák [-] ) , Z. Traxl [-] (81. A. Macek [-] )

ŽK: 79. M. Avdić , 86. L. Matyska - 9. P. Loup , 16. T. Mrňa , 48. J. Urbánek .
Hráči zápasu: P. Musil - Z. Traxl .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - HEGER Michal, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Konrád
Tip experta: výhra domácích

Startu se moc poslední zápas nepovedl, Bíteš bude hrát během 6 dní třetí utkání, myslím že se na hostech podepíše únava a domácí Start odčiní venkovní porážku a zvítězí na domácím hřišti 2:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích