1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice loupila v Tasovicích


Branky


8

Hosté během druhého poločasu otočili skóre a vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V prvním poločase se odehrávala vyrovnaná partie. Větší šance měli domácí. V té největší po standardní situaci zazvonila spojni branky hostů. V prvním poločase tak přes dvě stovky diváků branko nevidělo a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Hosté v závěru rozhodli

Po přestávce začaly padat branky. V 59. minutě Lapeš parádně hrudí sklepl míč Ditěmu a ten tvrdou a přesnou střelou poslal domácí do vedení - 1:0. Za sedm minut bylo srovnáno. Po dlouhém nákopu domácí obránce nedokázal odkopnout míč do bezpečí. Míč získal na hranici velkého vápna Holeš a parádní rádnou na zadní tyč nedal Mrázkovi šanci - 1:1. Domácí mohli jít do vedení, ale své dvě tutové šance zahodili. Z výhry se tak nakonec radovali hosté, kteří rozhodli v 86. minutě. Rychlý kontr táhl po levé straně Mazel. Poté si Sklenář narazil s Prášilem a prvně jmenovaný poslal přes domácího brankáře míč do sítě - 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Paul (trenér): V prvním poločase jsme hráli daleko od sebe a hosté byli díky tomu nebezpečnější. Po přestávce to bylo lepší, ale měli jsme dát druhý gól. Místo toho hosté srovnali a nakonec nám dali z ojedinělé akce i druhý gól.

SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): V prvním poločase měli domácí více šancí. V závěru jsme byli šťastnější. Domácí zahodili tutovky a my jsme po povedeném brejku mohli slavit.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Mrázek [-] - P. Lapeš [-] , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , T. Cihlář [-] , J. Pazdera [-] , M. Rygl [-] (46. L. Hrazdílek [-] ) , M. Dítě [-] (85. J. Kříž [-] ) , D. Odehnal [-] , J. Švejkar [-] , R. Lapeš [-] (62. P. Horáček [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - T. Padrtka [-] (89. Š. Buršík [-] ) , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , D. Buršík [-] (46. M. Mazel [-] ) , R. Holeš [-] (90. D. Čech [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Kuldan [-] , M. Malý [-]

ŽK: 39. D. Odehnal , 49. P. Lapeš - 73. M. Svoboda .
Hráči zápasu: R. Sklenář , M. Petr .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Mach Karel - NEJEZCHLEB Miroslav, ŠUSTR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: výhra hostů

Věřím v naši těsnou výhru. Musíme být pozorní v obraně. Zkušeným hráčům jako Lapeš a Paul nesmíme dát prostor. Když se nám to povede, tak vyhrajeme.

Tip: výhra domácích