Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Podolím a Oslovem příliš fotbalové krásy nenabídlo.


0

Utkání bylo bohužel ovlivněno špatnou hrací plochou na hřišti v Šamonicích, kde Podolí hraje své domácí zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohla znalost svého "bojiště"

Od prvních minut bylo vidět, že domácí jsou na tento terén zvyklí a měli více ze hry. Hosté vse inou velké řady nepřesností nedostávali téměř do žádných příležitostí. Do vedení se dostali domácí šťastným způsobem, když balón z rohu tečoval do Jirka Motejzík. Druhý gól přidali domácí po rychlé akci, kdy Troníček dostal dlouhý balón za obranu, byl rychlejší než hostující obrana a prostřelil brankáře Nováka. Ten se poté vyznamenal několika skvělými zákroky, zejména když konečky prstů vytáhl na tyč přímý kop Motejzíka z hranice vápna. Hosté bohužel inkasovali do poločasu ještě jednou, když neuhlídali další roh domácích a volný Bednarčík hlavičkou přidal další branku.

Čestný gól vstřeli hosté v závěru.

Ve druhé půli byla hra o poznání vyrovnanější. Hosté se dostávali do tlaku, ale bohužel neuhlídali další standartní situaci a volný Bednarčík upravil skóre již na 4:0. Poslední branka domácích přišla z pokutového kopu po souboji Picky s Bednarčíkem. Domácí Motejzík nedal hostujícímu gólmanovi šanci. O čestnou branku hostí se postaral Chochole, který se dostal k odraženému míči na hranici penalty a propálil vše co mu stálo v cestě. Konečné skóre tedy bylo 5:1 pro domácí tým Podolí II. 



Ohlasy k zápasu


TJ Podolí II
Pavel Svaříček: Naším cílem v tomto utkaní bylo odčinit nevydařený zapas v Krči a zisk tří bodů. To se nám podařilo a jsme za to velmi rádi.

SK Oslov
Jan Kareš: Hřiště je v mizerném stavu a hrací plocha patří k těm nejhorším jaké můžeme na Písecku vidět. Celou dobu bylo znát, že domácím to vyhovuje a výsledek tomu odpovídá.



Sestavy


TJ Podolí II
T. Man [-] - R. Šindelář [-] , V. Troníček [-] (67. J. Ounický [-] ) , J. Michálek [-] , J. Motejzík [-] , L. Levora [-] , V. Větrovský [-] , P. Pileček [-] , K. Levora [-] , V. Horba [-] , J. Bednarčík [-]

SK Oslov
F. Novák [-] - J. Opava [-] , M. Lexa [-] , V. Charvát [-] , I. Brož [-] (23. D. Hubáček [-] ) - J. Voráček [-] , A. Chochole [-] , J. Kolář [-] , J. Hubáček [-] - P. Zajíček [-] , J. Picka [-]

ŽK: 50. P. Pileček , 56. R. Šindelář - 34. J. Picka , 56. J. Opava .
Hráči zápasu: J. Bednarčík - A. Chochole .
Místo: Šamonice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Měchura Petr - MICHÁLEK Tomáš (N), CHARVÁT Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.