0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:30

5.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velká Bíteš udolala Břeclav


Branky


9

V sobotním dopoledni se na jihu Moravy radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí Břeclav začala v pro hosty netradičním dopoledním hracím čase aktivně a dobrou téměř celý první poločas diktovala tempo hry. Měla i několik zajímavých gólových šancí, ale neproměnila je. Až v závěru prvního poločasu se hra srovnala. Do kabin však za bezbrankového stavu přece jen odcházeli trochu spokojenější hosté. 

Hosté po přestávce rozhodli

Po mírné bouři v kabině se výkon hostujícího celku ve druhém poločase zlepšil, domácím se už naopak tolik nedařilo. Svoji snahu hosté přetavili v branku v 73. minutě, kdy se prosadil střídající Bartoš - 0:1. Díky bezvadně fungující defenzivě si pak hráči Velké Bíteše své těsné vedení pohlídali až do konce zápasu a do tabulky divize D si tak připsali další tři důležité body. 



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Do zápasu jsme nevstoupili dobře a trvalo nám asi 25 minut než jsme se dokázali dostat do určitého herního rytmu. Soupeř se dostal do několika dobrých gólových situací, které se naštěstí pro nás neskončily gólem. Ve druhém poločase se náš výkon zlepšil a už jsme se dostávali šancí a z jedné z nich se nám podařilo skórovat. Domácí v závěru museli riskovat, a tak vznikaly možnosti k útokům do otevřené obrany, které se nám ale nepodařilo dotáhnout ke gólu. Naopak naše defenzivní činnost fungovala dobře a kluci si vydřeli cenné vítězství na hřišti soupeře.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - J. Pluháček [-] , D. Malůšek [-] (57. P. Táborský [-] ) , J. Fiala [-] (87. K. Petrásek [-] ) , Š. Herman [-] , J. Čadílek [-] , M. Kriston [-] , M. Mikáč [-] (78. R. Kaššai [-] ) , S. Kapusta [-] (87. F. Kříž [-] ) , J. Hloch [-] , T. Lukšija [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Mrňa [-] , J. Urbánek [-] - L. Daněk [-] , M. Šimončič [-] (84. P. Loup [-] ) , R. Novotný [-] (76. A. Isami [-] ) , A. Merdita [-] (69. J. Sznapka [-] ) , J. Dufek [-] (64. D. Bartoš [-] ) - F. Krula [-] (57. A. Macek [-] ) , Z. Traxl [-]

ŽK: 76. J. Fiala - 90. A. Isami .
Hráči zápasu: D. Bartoš , T. Mrňa .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - GREČMAL Michal, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžký a vyrovnaný zápas, ale věřím, že si odvezeme všechny body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích