Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot těsně přehrál Havlíčkův Brod


Branky


10

Lanžhot byl celý zápas o krok napřed a nakonec bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Lanžhot hrál velmi ofenzivně a Klimeš byl v první půli téměř bez práce. Domácí sbírali na své půli všechny balony a snažili se vyzrát na havlíčkobrodskou obranu. První velkou šanci spálil v 11. minutě Kleiber, který nevyužil špatné rozehrávky vyběhnutého gólmana hostí. Následně hlavičkoval Sabler těsně vedle tyče a ten samý hráč pak prakticky nezakončil svůj samostatný únik. A když po půlhodině hry hlavičkoval Polách po Kleiberově centru těsně vedle, visel gól vyloženě ve vzduchu. Přes 300 domácích fanoušků potěšil až ve 42. minutě Roman Sabler. Po rohu na něj špičkou posunul míč Mikúšek a lanžhotský střelec se potřetí v sezoně nemýlil - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Tlak Lanžhota pokračoval i po změně stran. O to překvapivěji zapůsobilo v 63. minutě vyrovnání hostujícího celku, když se pošesté v sezoně trefil nejlepší střelec divize Žila. Po rohu na něj propadl míč na zadní tyči a hlavou jej uklidil do sítě - 1:1. Jenže z vyrovnání se hosté dlouho neradovali. V 68. minutě potrestal vysoko vyběhnutého brankáře hostí Královič, jemuž v úniku předložil míč před prázdnou branku nesobecky Sabler - 2:1. Po gólu se ale strhla mela u střídačky domácích a rozdávaly se karty, dvě mimo jiné i pro domácí střídačku. Po druhém žlutém napomenutí šel předčasně do sprch Kleiber a Lanžhot tak dohrával o desíti. Ani to mu však nezabránilo v tom, aby zkoušel využít brejky do vysunuté havlíčkobrodské obrany. V 84. minutě se to vyplatilo. Královič založil napravo protiútok, křížem našel na druhé straně rozběhnutého Cyprisa, který balon ještě posunul na lépe postaveného Sablera, a ten druhou trefou v zápase pojistil vedení - 3:1. Za chvíli mohl z dalšího protiútoku zvýšit po centru Mikúška ještě Bartoš, ale nastřelil pouze tělo brankáře. Navíc mu byl odmávaný ofsajd. Poslední slovo tak měli hosté z Vysočiny. Minutu před koncem se po rohu odrazil balon ke střídajícímu Karlíkovi, který bodlem procedil balon i skrz Klimešovy rukavice - 3:2.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] , T. Bartal [-] (90. A. Pidruchnyi [-] ) , O. Polách [-] (61. T. Královič [-] ) , R. Kleiber [-] , R. Sabler [-] (86. N. Včelka [-] ) , R. Ciprys [-] , J. Bartoš [-] , J. Hílek [-] , E. Otrísal [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - O. Štědrý [-] (83. T. Karlík [-] ) , L. Dočkal [-] , R. Turek [-] , P. Malimánek [-] - J. Pabousek [-] (64. M. Šilhart [-] ) , J. Kučera [-] , J. Henek [-] (74. O. Časta [-] ) - J. Bajer [-] (86. J. Peca [-] ) , J. Žíla [-] , D. Fikar [-]

ŽK: 37. J. Bartoš , 61. R. Kleiber , 90. T. Královič - 37. J. Kučera , 61. D. Fikar , 68. J. Kubát . ČK: 68. R. Kleiber .
Hráči zápasu: R. Sabler .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích