Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prášil rozstřílel Humpolec


Branky


9

Čtyři Prášilovy branky přinesly domácím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V Bystřici nad Pernštejnem se potkaly dva celky, které si vstup do soutěže určitě představovali úplně jinak. Zápas byl však po celou dobu pod kontrolou domácího celku. Směr udal v úvodních deseti minutách Prášil. Ve 4. minutě zahrával Malý přímý volný kop a po přiťuknutí od spoluhráče měl prostor k zakočení domácí kanonýr a nedal Křížovi šanci - 1:0. Za další tři minuty si Malý připsal další asistenci, když Prášil v sólu obešel brankáře hostí a domácí vedli o dvě branky - 2:0. Domácí byli i nadále lepší, ale další branku nepřidali.

Domácí si vedení pohlídali

Pokud chtěli hosté utkání zdramatizovat, tak po osmi minutách druhé půle věděli, že je hotovo. A dva góly dal znovu Prášil. Ve 48. minutě zkompletoval hattrick hlavou na zadní tyč, když si našel Sklenářův centr - 3:0. V 53. minutě pak přidal čtvrtý gól, když se trefil po rohovém kopu od Malého - 4:0. Domácí v průběhu zápasu přidali ještě dvě branky. V 63. minutě po centru Buršíka zvýšil na rozdíl pěti branek Holeš - 5:0. V 83. minutě pak z přímého volného rozvlnil síť Kuldan - 6:0. Hosté v samotném závěru jen korigovali díky Šerému - 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Chtěli jsme na Humpolec vlétnout, a to se nám beze zbytku podařilo. Hosté směrem dopředu nepředvedli vůbec nic. Dařila se nám hra po křídlech i postupná kombinace. Jsem spokojený.

AFC Humpolec
Lukáš Staněk (trenér): V kabině si něco řekneme, ale na hřišti to pak vypadá úplně jinak. Všechny čtyři Prášilovy branky padly po našem nedůrazu ve vlastním vápně.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - M. Malý [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] (72. J. Rejzek [-] ) , T. Vařejka [-] (66. M. Mazel [-] ) , D. Buršík [-] , R. Holeš [-] (74. Š. Buršík [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Kuldan [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - M. Pecha [-] , O. Svoboda [-] , M. Podoba [-] (62. M. Havel [-] ) , D. Alt [-] , T. Kopic [-] , J. Maršík [-] , J. Pikl [-] , D. Šerý [-] , O. Luňáček [-] (53. Š. Zástěra [-] ) , J. Pešek [-] (58. R. Dalík [-] )

ŽK: 34. J. Maršík , 50. J. Pešek , 73. Š. Zástěra , 81. M. Pecha .
Hráči zápasu: M. Malý , M. Prášil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - RYGL Luboš, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: výhra domácích

Humpolec venku ještě nezískal ani bod a nevstřelil branku, a tak vyhraje Bystřice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích