P. Musil 43.
1:3
(1:1)
38. M. Avdić (vl.)
53. P. Lapeš
82. D. Odehnal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice loupily na Startu


Branky


43. P. Musil - 38. M. Avdić (vl.) , 53. P. Lapeš , 82. D. Odehnal
9

Tasovice pod dočasným koučem Paulem braly tři body v Brně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté přijeli s novým trenérem Miroslavem Paulem, a tomu premiéra na tasovickíé lavičce vyšla na výbornou. Po neurovnané partii padly v závěru prvního poločasu dvě branky. Hosté šli do vedení ve 38. minutě, když si centr z pravé strany srazil do vlastní sítě Avdić - 0:1. Domácí však ještě do přestávky srovnali. Ve 43. minutě se po Kolaříkově přímém volném kopu nejrychleji zorientoval domácí střelec Petr Musil a přesnou hlavičkou nedal Mrázkovi šanci - 1:1. Do kabi se tak šlo za nerozhodného stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Rozhodnutí přinesla osmá minutá druhého poločasu. Po přesném Blahoudkově centru z levé strany zůstal na malém vápně nekrytý Lapeš a ten si v těchto situacích ví rady - 1:2. Domácí se sice poté snažili hosty přitlačit, ale žádné velké šance z toho nepramenily. Hosty uklidnil Odehnal, který v 82. minutě využil chybu v rozehráce domácího celku, navedl si míč na velké vápno a propálil Matiáška - 1:3. Poté se utkání už jen dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): Myslel jsem, že nám vyrovnání pomůže do druhého poločasu, ale v něm jsme po individuálních chybách dostali dvě branky. Soupeř se dostal na koně a zápas dohrál do vítězného konce. Nešlo nám to jako mužstvu.

TJ Sokol Tasovice
Miroslav Paul (trenér): První poločas byl z naší strany neurovnaný a nervózní, kazili jsme zbytečně spoustu míčů v přechodové fázi. Dostali jsme se šťastně do vedení. Domácí vyrovnali po standardce, což je vždy laciné. Ve druhém poločase jsme šli brzy do vedení a poté jsme hru již kontrolovali. V závěru jsme přidali třetí gól a tím rozhodli zápas.



Sestavy


TJ Start Brno
M. Matiášek [-] - A. Smejkal [-] (70. D. Crha [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Avdić [-] , L. Gruber [-] - P. Dovhanyuk [-] (70. V. Ryšavý [-] ) , L. Matyska [-] , O. Doubravský [-] , L. Kaláb [-] (70. M. Mikeš [-] ) , Š. Kolařík [-] - P. Musil [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Mrázek [-] - P. Horáček [-] , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , P. Lapeš [-] (90. K. Kučera [-] ) , J. Pazdera [-] , M. Rygl [-] , M. Dítě [-] (83. V. Fajkus [-] ) , D. Odehnal [-] , J. Švejkar [-] (89. J. Furik [-] ) , R. Lapeš [-]

ŽK: 24. L. Matyska , 70. P. Svoboda - 5. M. Blahoudek , 25. P. Lapeš .
Hráči zápasu: D. Odehnal , P. Lapeš .
Počet diváků: 480. Rozhodčí: Švehla Marek - SVOBODA Ladislav, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: remíza

Tasovice by potřebovaly vyhrát, ale Start je doma silný. I tak si "Tasanda" alespoň bod odveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích