1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězi se rozhodovalo a v paneltovém rozstřelu


Branky


0

V 8. kole na sebe narazila družstva Putimi a Krče. Na obou mužstvech byla vidět snaha vyhrát, ale nakonec rozhodla loterie v podobě penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky přinesla první a poslední desetiminutovka 1. poločasu.

 

Od první minuty byli krčští tím lepším týmem na hřišti, dávali si přesné přihrávky a zlobili domácí tým hlavně po pravé straně hřiště. Vyústění počátečního tlaku přislo v 10 minutě, kdy hostující Martin Pergler vyslal kolmou přihrávkou Lukáše Štumpfala a ten přízemní střelou uklidil míč do lv ho spodního rohu branky. Domácí gólman na třelu stihl reagovat, ale míč zastavit nedokázal a ten mu pouze škrtl o rukavice. Po vstřeleném gólu jakoby hostující tým přestal hrát a iniciativy se ujali domácí, ale veškerý děj hry se odehrával ve středu hřiště. Domácí se dostaly do tlaku až v poslední desetiminutovce, kdy ze svého tlaku vytěžili vyrovnávací branku. Přetažený centr z pravé strany podcenil vyběhnuvší hostující gólma Jirka Kozma, domácí Jiří Bican vrátil z první lobem přes gólmana míč na malé vápno a tam už s přehledem nikým neatakovaný Jan Hradský uklidil balón pod víko a vyrovnal na 1:1.

 

Ani jeden tým už neskóroval.

 

Druhá část hry začala se stejným obrazem jako první. Hosté se kombinační hrou dostávali před pokutové území domácích , ale nepřesné zakončení nepřinášelo změnu skóre. Domácí se soustředili na ojedinělé protiútoky, které postupem były postupe času stále více nebezpečné. Posledních 15 minut se hráči Putimi dostali téměř natrvalo před branku hostů. Avšak obrana krčských hrála kompaktně a za zády měla velice jistého gólmana Jiřího Kozmu, který byl vždy na místě.

 

Brankář Kozma čaroval

 

Po uplynutí řádné hrací doby následovaly pokutové kopy. První dvě dvojice střelců byly úspěšné, pak dobře se blýskl brankář hostí, který 3 pokusy soupeřů kryl, a tak  stav 2:4 na penalty znamenaly dva body pro hosty. Za hosty se trefili: brankář Jiří Kozma, Marek Zoch, Samuel Zoch a Lukáš Štumpfal.

 



Sestavy


TJ Putim
P. Staník [-] - J. Klimeš [-] , R. Pichlík [-] , J. Šmíd [-] , D. Hrdlička [-] (69. J. Kačírek [-] ) - M. Pekárek [-] , M. Souhrada [-] , M. Houdek [-] , M. Lusk [-] (46. M. Jirsa [-] ) - J. Hradský [-] (46. T. Vlach [-] ) , J. Bican [-] -

TJ Sokol Krč
J. Kozma [-] - M. Zoch [-] , M. Pergler [-] , B. Smítka [-] - L. Klomfar [-] , M. Zoch [-] , L. Štumpfal [-] , S. Zoch [-] - J. Zima [-] , S. Anděl [-] (89. J. Kieweg [-] ) - T. Vokatý [-] (24. L. Pícha [-] )

ŽK: 23. M. Lusk , 38. J. Šmíd - 16. J. Zima , 21. S. Zoch , 67. M. Pergler .
Hráči zápasu: M. Lusk - L. Klomfar , L. Štumpfal .
Místo: Putim. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Štěrba Zdeněk - KOCHAN Marek (N), HOŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.