P. Loup 40.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bíteši se body dělily, Polná má první bod!


Branky


40. P. Loup - 60. M. Šerý
9

Velká Bíteš šla do zápasu v roli favorita, ale tu nezvládla a remizovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí v první půli do obrany Polné doslova bušili, z mnoha šancí ale vytěžili pouze jednu branku, což je jim nakonec vymstilo. Největším nešťastníkem v koncovce byl na straně domácích Novotný, který sám mohl v první půli vstřelit čtyři branky. V 6. minutě hlavičkoval z ideální pozice nad, za čtyři minuty opět hlavou vedle, pak ve 30. minutě nohou zase vedle a v poslední minutě první půle pro změnu nad branku. Mezitím měl velkou šanci i útočník Krula, ale spálil ji. Jednou se ale přece jen před brankou hostí urodilo. Po jedné z mnoha standardních situací a následném závaru před brankou Čermáka se v 39. minutě prosadil důrazný Pavel Loup a dostal Velkou Bíteš přece jen do vedení - 1:0. 

Hosté po přestávce srovnali

Domácí byli blízko ke druhé brance v 52. minutě, ale potvrdila se již zmiňovaná střelecká impotence útočného dua domácích Krula - Traxl. Hosté tak vycítili šanci, přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a brzy byli za svoji snahu odměněni. Po poměrně zbytečném zákroku poblíž hranice pokutového území nařídil rozhodčí Poláček trestný kop a hostující Šerý v 59. minutě precizní střelou přes zeď umlčel domácí fanoušky - 1:1. Hostů bylo rázem plné hřiště a troufali si i na víc než na pouhé vyrovnání. Nejblíže k druhému gólu měl dvakrát právě úspěšný střelec Šerý, své možnosti ale zazdil. Závěrečný nápor domácích s šancemi Macka a Šimončiče už vyšel naprázdno, a tak si oba soupeři rozdělili po bodu.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Do utkání s Polnou jsme vstupovali tak jako před každým domácím zápasem, s cílem předvést dobrý fotbal a pokud možno dohrát ho do vítězného konce.Bohužel se nám ani jedno nepodařilo. Dokázali jsme si sice vytvořit už v prvním poločase několik slibných šancí, ale nedokázali je proměnit. Soupeř se nám velice úspěšně snažil narušovat kombinace a my jsme se uchylovali k nakopávaným míčům se kterými si obrana Polné většinou poradila. I poté co se Pavlovi Loupovi podařilo dostat naše mužstvo po rohovém kopu do vedení, jsme nedokázali navýšit skóre a obraz hry se moc nezměnil. Inkasovali jsme po jednom z útoků soupeře, který hráči zastavili pomocí faulu. Z přímého kopu z velmi nebezpečné vzdálenosti Polná vyrovnala a nám se i přes několik šancí nepodařilo urvat vítězství. Tento zápas nám nevyšel a naopak Polná si za svůj přístup k zápasu bod zasloužila.

Slavoj Polná
Patrik Trombelli (asistent trenéra): Jsem rád, že jsme splnili úkol a bod jsme dovezli. Domácí byli silní ve vzduchu a po prvním poločase zaslouženě vedli. Po pauze domácí polevili, my jsme se dostal do hry a parádně jsme srovnali. V závěru to bylo nervózní, ale zvládli jsme to.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , J. Urbánek [-] , L. Daněk [-] - M. Šimončič [-] , R. Novotný [-] , A. Merdita [-] , J. Sznapka [-] , D. Bartoš [-] (65. P. Loup [-] ) - F. Krula [-] (68. A. Macek [-] ) , Z. Traxl [-] (68. A. Isami [-] )

Slavoj Polná
P. Čermák [-] - J. Holub [-] , V. Haala [-] , P. Navrátil [-] - J. Klíma [-] , A. Svoboda [-] , M. Šerý [-] , M. Pecina [-] , T. Vrba [-] (77. A. Apfelthaler [-] ) - M. Pernička [-] (57. M. Drápela [-] ) - F. Sobotka [-]

ŽK: 70. L. Daněk , 83. P. Loup , 89. J. Sznapka - 34. M. Šerý , 69. M. Pecina , 70. M. Drápela .
Hráči zápasu: M. Šerý .
Počet diváků: 390. Rozhodčí: Poláček David - SVOBODA Tomáš, MIKULÁŠEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra domácích

Bíteš zvládne utkání v domácím prostředí a proti nově budujícímu týmu Polné potvrdí roli favorita.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích