Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot jasně vyhrál a bere tři body


Branky


8

Domácí po dvou remízách se silnými soupeři zabrali a mají první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Proti Humpolci to sice chvíli trvalo, hlavička Bárty a Sablerova střela po úniku Cyprisa se ještě neujala. Ale ve 20. minutě už se mohli domácí konečně radovat. Mikúšek dostal od Simandla skvělou kolmici za obranu a křížnou střelou otevřel skóre utkání - 1:0. Druhou branku domácích zajistil aktivní Královič, když ve 38. minutě zachytil prudkou přízemní přihrávku, vřítil se zprava do vápna a obstřelil gólmana - 2:0. Svěřenci trenéra Dojčana po většinu času hráli s balonem na kopačkách a hostům dovolili jen jedno výrazné ohrožení Klimešovy brány.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle už byla ofenzivní smrští ze strany Lanžhota. Je škoda, že z řady šancí zůstaly využity jen dvě. V 50. minutě se Královič rozběhl po pravé straně a předložil jej luxusně před branku Sablerovi. Tomu stačilo jen dorazit míč do sítě - 3:0. Letní posila Lanžhota se trefila ještě v 64. minutě, kdy mu skvělý centr z rohu poslal na hlavu Bartal - 4:0. Lanžhot brzy vystřídal všechny náhradníky, aby pošetřil síly. Minimálně hattrick měl na kopačce Sabler, Kleiberovu hlavičku vyrazil gólman, Ciprys přestřelil, ale nejvíce šancí měl v tomto zápase Mikúšek. Druhou branku dal hlavou, ale pískal se ofsajd, a další dvě šance mu chytil gólman hostí.



Ohlasy k zápasu



AFC Humpolec
Lukáš Staněk (trenér): Domácí potvrdili to, co se o nich ví. Jejich kvalita směrem dopředu vůbec neodpovídá divizi. Líbilo se mi i korektní a ferové prostředí podpořené slušnými diváky. Domácím přeji postup.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] , T. Královič [-] (55. T. Bartal [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , V. Bárta [-] (69. N. Včelka [-] ) , R. Sabler [-] , R. Ciprys [-] , P. Simandl [-] (55. R. Kleiber [-] ) , J. Hílek [-] (47. J. Bartoš [-] ) , E. Otrísal [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - O. Luňáček [-] (79. J. Maršík [-] ) , M. Podoba [-] , J. Pešek [-] (84. V. Koloušek [-] ) , M. Pecha [-] , M. Řezáč [-] , O. Svoboda [-] (69. J. Pikl [-] ) , T. Kopic [-] (53. D. Alt [-] ) , O. Tomovič [-] (63. R. Dalík [-] ) , D. Šerý [-] , Š. Zástěra [-]

ŽK: 42. T. Kopic .
Hráči zápasu: T. Královič , P. Mikúšek , R. Sabler .
Počet diváků: 390. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - DOROTÍK Jan, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra domácích

Lanžhot bude doma stejně silný jako minulou sezónu a to potvrdí už proti Humpolci.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích