3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brněnské derby ovládl Start


Branky


8

Béčku Zbrojovky úvod sezóny vůbec nevychází. Dostalo tři branky na Startu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté měli v úvodu územní převahu, ale chyběl ji mvětší klid ve finální fázi. Domácí tak úvod zápasu ustáli a navíc v 17. minutě udeřili. Nejprve v tutovce selhal Musil, který zakončil slabě a trefil gólmana Marka. Hned na to dostal Musil parádní pas za obranu a postupoval ve dvojici s Doubravským sám na bránu, přihrál druhému jmenovanému a ten do prázdné brány pohodlně otevřel skóre brněnského derby - 1:0. Do půle měli oba týmy pár šancí, ale další branka nepadla. 

Domácí si vedení pohlídali

Hosté neproměnili v branku ani tlak v začátku druhé půle. V 57. minutě domácí kopali rohový kop, na malém vápně zůstal nehlídaný Dovhanyuk a tvrdou hlavičkou rozvlnil síť - 2:0. Hostům nepomohla ani přesilovka. V 72. minutě totiž po druhé žluté karty musel do sprchy Avdić. Konečnou podobu výsledku dal 86. minutě Matyska, který proměnil pokutový kop po faulu Papeže na Kolaříka - 3:0. Tímto překvapivě jasným výsledkem také utkání skončilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): Cenná výhra proti silnému "béčku" Zbrojovky. Velmi dobře jsme zvládli defenzívu a soupeře téměř k ničemu nepustili. Hráči celý zápas poctivě odmakali. Od 72 minuty jsme hráli v deseti, protože byl po druhé žluté kartě vyloučen Avdič.

FC Zbrojovka Brno B
FC Zbrojovka Brno (web): Rezerva Zbrojovky nedokázala urvat výhru ani na třetí pokus. V první půli nedokázala na hřišti Startu Brno přetavit platonický tlak v branku a naopak inkasovala, po změně stran inkasovala další branky a podlehla 0:3.



Sestavy


TJ Start Brno
J. Šurkala [-] - A. Smejkal [-] , P. Svoboda [-] , M. Avdić [-] , L. Gruber [-] (88. M. Knos [-] ) - P. Dovhanyuk [-] (71. M. Kříž [-] ) , L. Matyska [-] , O. Doubravský [-] (81. L. Kaláb [-] ) , V. Ryšavý [-] (46. P. Mach [-] ) , Š. Kolařík [-] (86. M. Mikeš [-] ) - P. Musil [-]

FC Zbrojovka Brno B
V. Marek [-] - Š. Žalud [-] , D. Slunský [-] , M. Papež [-] , J. Kotula [-] , F. Matula [-] (75. D. Purrini [-] ) , C. Lhotecký [-] , M. Mach [-] , M. Kroutil [-] (57. L. Rogožan [-] ) , V. Šmíd [-] , M. Kamenský [-]

ŽK: 26. M. Avdić , 60. P. Musil - 79. M. Mach , 87. M. Papež , 88. L. Rogožan . ČK: 72. M. Avdić .
Hráči zápasu: J. Šurkala , P. Dovhanyuk .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: remíza

Brněnské derby bude bojovné a rozhodne to, s jakou sestavou přijede Zbrojovka, Start ale doma určitě nedá body zadarmo.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích