Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 16:30

2.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín bere tři body


Branky


6

Domácí položili základy k výhře v prvních třiceti minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hodonínu vyšel úvod zápasu a v prvních třiceti minutách hned dvakrát skóroval. V 7. minutě po centru z pravé strany přiklep Čech míč Urbančokovi a ten nedal přesnou hlavičkou Matiáškovi šanci - 1:0. Na branku hostů se valil jeden útok za druhým a ve 28. minutě už to bylo o dvě branky. Švantner si po povedené kombinaci našel míč ve velkém vápně a tvrdou přízemní ránou z úhlu propálil brankáře hostujícího celku - 2:0. Hosté se dostali do ojedinělé akce ve 41. minutě a hned snížili. Svoboda zúročil práci Kolaříka s Ryšavým a přesnou ráno rozesmutněl domácí - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Nervózní druhý poločas přinesl jedinou gĺovou akci, která uklidnila domácí celek. V 72. minutě Sasinovu hlavičku po rohovém kopu zneškodnil Matiášek, ale odražený míč si našel Bohun a zvýšil - 3:1. Poté si domácí zbytek utkání pohlídali a mohli slavit zisk třech bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): Druhý mistrovský zápas jsme sehráli na půdě velmi kvalitního Hodonína. Chtěli jsme hrát v bloku a zkoušet rychlé protiútoky. Bohužel jsme dostali v 7. a 28. minutě gól. Ve 41. minutě se nám podařilo Svobodou snížit, ale to bylo z naší strany vše. Ve druhém poločase jsme chtěli vyrovnat, ale třetí branka soupeře o osudu utkání rozhodla.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - J. Kosorin [-] (69. R. Sasín [-] ) , A. Dunda [-] , V. Čech [-] (64. N. Mihál [-] ) , P. Bohun [-] (78. O. Konečný [-] ) , P. Švantner [-] , D. Urbančok [-] , V. Žák [-] (83. D. Michna [-] ) , I. petrák [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

TJ Start Brno
M. Matiášek [-] - P. Svoboda [-] , M. Kříž [-] , M. Avdić [-] , A. Smejkal [-] - P. Dovhanyuk [-] (73. M. Mikeš [-] ) , Š. Kolařík [-] , O. Doubravský [-] , V. Ryšavý [-] (82. L. Gruber [-] ) , L. Matyska [-] (78. M. Knos [-] ) - P. Musil [-]

Hráči zápasu: P. Bohun .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: GREČMAL Michal - POSPÍŠIL Pavel, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají kvalitní tým a z toho letiště odjedou Starťáci bez bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů