0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná doma jasně prohrála


Branky


28. V. Bulant , 31. M. Kříž , 80. O. Kvych
7

Hosté vstřelili dvě branky v prvním poločase a po přestávce své vedení kontrolovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Stará Říše dorazila ke krajskému derby v roli mírného favorita a svoji pozici potvrdila už během prvního poločasu, kdy položila základ k jednoznačné výhře. V poli byla hra vyrovnaná, ale branky dávali hosté. Ve 28. minutě domácí nezachytili přihrávku za obranu a nabídku před prázdnou bránu přetavil v gól Bulant - 0:1. Za tři minuty se hosté radovali podruhé. To po Kvychově centru trefil Svoboda tyč, ale odražený míč si našel Kříž a střelou k tyči zvýšil na rozdíl dvou branek - 0:2. Domácím nelze upřít snahu, ale kvalita byla na straně hostů.

Hosté si vedení pohlídali

Hosté po přestávce drželi míč a domácí celek nepustili do hry. Jedinou šanci si domácí vypracovali díky Vrbovi, ale vyznamenal se Jícha. V 80. minutě se prosadil aktivní Kvych, který přesnou střelou z hranice velkého vápna potrestal nedůslednost domácích před vlastní brankou - 0:3.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Patrik Trombelli (asistent trenéra): Dostali jsme hloupé dva góly v rozmezí pár minut a posadili jsme soupeře na koně. Je škoda, že jsme nedali kontaktní branku. Chyběla nám lepší finální přihrávka. Přišlo mi, že ve druhé půli hosté trochu odešli fyzicky, ale je škoda těch dvou inkasovaných branek.

FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Dnes byl jednooký králem. Z naší strany to byla strašná bída. Jediné tři body jsou dobré. Jinak nevím, co si hráči myslí, co mají v hlavách. A že bychom odpadli fyzicky? Mě se zdálo, že neběhali ani v první půlce. Nevím, jaký byl rozdíl mezi první a druhou. Měli jsme štěstí. Jinak oči bolely a plakaly.



Sestavy


Slavoj Polná
P. Čermák [-] - M. Šimek [-] (84. M. Drápela [-] ) , J. Holub [-] , V. Haala [-] , P. Navrátil [-] - T. Vrba [-] , J. Klíma [-] , A. Svoboda [-] (84. V. Voráček [-] ) , M. Šerý [-] , M. Pecina [-] - M. Pernička [-] (57. D. Voráč [-] ) -

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - M. Kříž [-] (57. J. Cejpek [-] ) , F. Nehyba [-] , M. Pokorný [-] , R. Cipruš [-] , M. Vacek [-] (88. J. Sobotka [-] ) , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , P. Heide [-] , J. Chramosta [-] , V. Bulant [-] (71. V. Švarc [-] )

ŽK: 23. M. Šerý - 29. M. Vacek , 54. M. Kříž .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - FABEŠ Roman, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím na jasnou výhru hostů o 2 - 3 góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů