1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec vydřel bod


Branky


7

Domácí v závěru díky Řezáčovi srovnali a berou cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do Humpolce přijela Břeclav, která v prvním kole vydřela body s béčkem Zbrojovky. Domácí těsně padli ve Ždírci a na svém pažitu chtěli otevřít svůj bodový účet. 

 

Vyrovnaný první poločas přinesl jednu branku, ze které se v závěru radovali hostující hráči. Ve 41. minutě domácí ztratili ve středu pole míč a břeclavští založili přímočarou akci, na jejímž konci si s domácími beky i gólmanem Křížem pohrál Matěj Kriston - 0:1. Hosté tak do kabin odcházeli v lepší náladě. 

Domácí v závěru srovnali

Humpolec se po přestávce snažil srovnat a vybojovat alespoň bod. To se nakonec domácím povedlo až v samotném závěru. V 87. minutě Daniel Šerý zahrával standardní situaci z pravého kraje hřiště a našel na zadní tyči neobsazeného Martina Řezáče, který se z voleje trefil přesně a nedal Fibingrovi šanci - 1:1. Body se tak v Humpolci dělily.



Ohlasy k zápasu



MSK Břeclav
Milan Hoffmann (trenér): V prvním poločase jsme lépe kombinovali a celkově jsme byli lepším týmem. Potvrdili jsme to i vstřelenou brankou. Ve druhé půli byli domácí něco lepší a zaslouženě vyrovnali. Dostali jsme zbytečný gól po standardní situaci.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - T. Kopic [-] , O. Tomovič [-] , J. Pikl [-] (62. V. Koloušek [-] ) , R. Dalík [-] (57. D. Šerý [-] ) , M. Pecha [-] , J. Pešek [-] , Š. Zástěra [-] (72. O. Luňáček [-] ) , M. Řezáč [-] , O. Svoboda [-] , J. Maršík [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - Š. Herman [-] , R. Kaššai [-] (46. T. Trčka [-] ) , F. Kříž [-] (46. D. Malůšek [-] ) , J. Čadílek [-] , M. Mikáč [-] (87. A. Springer [-] ) , M. Kriston [-] (77. A. Bachdasaryan [-] ) , P. Táborský [-] (72. K. Petrásek [-] ) , S. Kapusta [-] , J. Hloch [-] , J. Fiala [-]

ŽK: 18. M. Řezáč , 61. M. Pecha - 28. S. Kapusta , 59. M. Kriston , 79. J. Hloch .
Počet diváků: 244. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - JULÍNEK Jiří, MALIMÁNEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: remíza

Souboj dvou týmů z loňské dolní části tabulky, moc ke koukání to asi nebude a tipnu si remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích