Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár deklasoval Bystřici


7

Domácí ukázali svoji sílu a jasně přehráli okresního rivala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za velkého vedra měli domácí raketový start do utkání a ve 4. minutě se po centru zleva dostal k dorážce své hlavičky Vitásek - 1:0. Ve 13. minutě zkoušel pozornost hostujícího brankáře Sodomka, ale Dudák byl na místě. Poté se ve 14. minutě po zranění hlavního rozhodčího několik minut nehrálo. Ve 25. minutě šel úplně sám na brankáře hostí Henzl, ale jen těsně minul. Ve 28. minutě natáhl ke střele z 20 metrů Vitásek, ale ani jeho tvrdá rána si cestu do branky nenašla. V 39. minutě se po hezké nahrávce Sodomky na Lubora Trojánka měnilo skóre po druhé, když domácí střelec z bezprostřední blízkosti prostřelil Dudáka - 2:0. Ve 45. minutě si oba hráči roli prohodili a Lubor Trojánek připravil nahrávku jak na zlatém podnosu Sodomkovi, který z malého vápna vstřelil třetí branku - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal pro domácí opět na výbornou a po kombinaci se po centru z pravé strany v 50. minutě z malého vápna prosadil Kunstmüller - 4:0. Hosté nesložili zbraně a v 52. minutě propadl míč až na levou tyč, kde pohodlně doklepl míč za Hajného záda Sklenář - 4:1. Domácí nadále na hřišti kralovali a v 78. minutě našel po centru z pravé strany Vitásek hlavu Vokouna, který z malého vápna neomylně zavěsil - 5:1. V 82. minutě prošel jako nůž máslem obranou hostí Švoma a po blafáku brankáři již to bylo ze strany bystřických na ručník - 6:1. Poslední oku lahodící kombinace začala v 86. minutě na polovině hřiště a po několika přihrávkách se míč dostal ve vápně až k Vitáskovi, který ukončil žďárský koncert - 7:1.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Od začátku jsme byli jasně lepším celkem. Hosté během první půle snad neměli ani jedni šanci a my jsme jich ještě pár zahodili. Takový výsledek jsme nečekali a jsem rád, že jsme hrou potěšili i diváky.

SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Vůbec jsme nesplnili to, co jsme si řekli v kabině. Byli jsme nepřesní, chybovali jsme a chyběl tomu i důraz. Do druhé půle jsme vstoupili dobře, ale dostali jsme gól a bylo hotovo. Domácí byli všude o vteřinku rychleji, a to rozhodovalo.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - T. Peňáz [-] , F. Kovář [-] (61. T. Vokoun [-] ) , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] , P. Fiala [-] , T. Trojánek [-] , L. Trojánek [-] (77. J. Šindelka [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-] (46. R. Kunstmüller [-] ) , S. Švoma [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
V. Dudák [-] - Š. Buršík [-] (46. M. Mazel [-] ) , L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] (79. J. Rejzek [-] ) , T. Vařejka [-] (79. R. Holeš [-] ) , D. Buršík [-] , M. Svoboda [-] (84. M. Svoboda [-] ) , F. Kuldan [-]

ŽK: 57. R. Sodomka - 45. M. Svoboda .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: HUBENÝ Lukáš - KOUŘÍLEK Martin, TOMÁŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: remíza

Taky těžký zápas..domácí urvali bod na Startu, Bystřice doma začala vítězně. Ve druhém kole si body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů