2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 10:30

2.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod neudržel vedení


Branky


5

Domácí vedli už o dvě branky, ale hosté v závěru vstřelili dvě branky v rozmezí pěti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Svěřencům kouče Sourala vyšel i vstup do druhého domácího klání, kdy se v Havlíčkově Brodě představila Velká Bíteš. V 15. minutě korunoval úvodní tlak domácích Bajer, který uklidil míč do odkryté branky po parádní individuální akci Kučery - 1:0. Hosté se v dalším průběhu první půle dostávali do zakončení pouze sporadicky, a tak nebylo divu, že domácí po úvodní poločase vedli.

Hosté v závěru srovnali

V 57. minutě už to bylo o dvě branky pro domácí celek. Pabousek napřáhl ke střele za hranicí velkého vápna a jehi přízemní střela skončila u tyče hostující svatyně - 2:0. Hosté poté otevřeli hru a začali více riskovat. To jim nakonec přineslo ovoce. V 78. minutě totiž Pavel Loup totiž prodloužil do sítě standardní situaci Daňka a hosté tak vykřesali jiskřičku naděje na bodový zisk - 2:1. O pět minut později totiž Kubát nedokázal zachytit míč směřující do vápna a důrazný Šimončič dotlačil míč do sítě - 2:2. V dalším průběhu branka nepadla a body se tak dělily. 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Josef Soural (trenér): Jsme zklamaní, ale pokorní. Odehráli jsme náročné utkání s houževnatým a nepříjemným soupeřem. K naší škodě jsme vedli pár minut před koncem utkání o dvě branky, nepřidali uklidňující třetí gól , po velké šanci Jana Žily, a to nás nakonec stálo vítězství. Hosté šli více nahoru a nakonec jsme dvakrát ve svém pokutovém území propadli. Je to nepříjemné ztratit dobře rozehraný zápas, ale není to tragédie. Ale finále utkání musíme prostě zvládat lépe. Vezmeme si to jako velké ponaučení.

FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): V prvním poločase se nám nedařilo zachytávat pohyb domácích ofenzivních hráčů. Ve druhém poločase bylo důležité, že jsme nedostali třetí gól. Poté jsme silou vůle srovnali. Remíza je asi spravedlivá, ale jsme šťastnějším týmem.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - M. Cakl [-] , A. Dejl [-] , P. Malimánek [-] , O. Štědrý [-] - J. Kučera [-] , J. Pabousek [-] - J. Žíla [-] , M. Šilhart [-] (74. J. Peca [-] ) , D. Fikar [-] , J. Bajer [-] (75. J. Henek [-] )

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Mrňa [-] , J. Urbánek [-] - L. Daněk [-] , M. Šimončič [-] , A. Merdita [-] , A. Isami [-] (65. R. Novotný [-] ) , D. Bartoš [-] (89. M. Hošek [-] ) - F. Krula [-] (90. L. Pelikán [-] ) , Z. Traxl [-] (65. A. Macek [-] )

ŽK: 24. J. Bajer , 77. A. Dejl , 81. J. Kubát , 85. J. Pabousek - 24. L. Daněk , 28. P. Loup , 29. M. Pelán , 33. M. Šimončič .
Hráči zápasu: J. Kučera - M. Šimončič .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Heger Michal - KRONDRÁF Jan, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy posílily, opět nečekám větší gólový rozdíl,ale domácí o gól vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích