0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Družstvo Skal zůstává na poslední příčce tabulky bez vyhraného zápasu.


0

 

Do Skal přijelo mužstvo Podolí II, které chtělo navázat na vysoukou výhru v minulém kole na domácím hřišti.

Při překonávání obrany hostí, ale moc úspěšní nebyli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól po chybě obrany.

 

Do zápasu lépe vstoupili hosté, jejich útočné snažení si naštěstí pro domácí, vylámalo zuby na gólmanovy domácích. V páté minutě po rohovém kopu dokonce obránce hostí nastřelil břevno. Pak se pár brejky osmělili i domácí a zápas začal být vyrovnanější, ovšem díky nepřesnostem v rozehrávce domácích bylo stále Podolí lepším týmem. V 9. minutě naopak brejkem zahrozili hosté a skóre se měnilo. Šance nevypadala nebezpečně, ale díky špatné domluvě mezi domácím brankařem a obráncem míč propadl až k osamocenému útočníkovy, který pohotově zasunul do odkryté branky. Následně byli k vidění šance na obou stranách. Jelikož byla obrana domácích kompaktní, neměli hosté žádnou vyloženou šanci k vstřelení další branky. Domácí naopak hrozili centry a brejky, ovšem u brejků vždy chybělo trochu štěstíčky při finální přihrávce. Utkání poté probíhalo stále ve stejném tempu až do konce prvního poločasu.

 

Penalta udělala tečku ve skóre zápasu.

 

Druhý poločas začal stejně, jako skončil ten první. Hráči hostů stále utočily do zabezpečené obrany domácích. V 51. minutě přišla další rána pro domácí, když pronikajícího hráče hostů zastavil nedovoleně obránce domácích a byl nařízen pokutový kop. Na penaltu si věřil jak hráč hostů, tak i brankář domácích, který správně vystihl její umístění, ale přesto nedokázal vsítění druhé branky zabránit. Po této změně skóre již domácím nezbývalo než vrhnout všechny poslední síly do útoku. Díky tomu přišlo pár šancí, ale žádná už změnit skóre nedokázala. Ani hostům se již nezadařilo přidat nějakou další branku, a tak zápas skončil 0:2.

 



Sestavy


SK Skály
J. Šálek [-] - P. Příhoda [-] , M. Bednarčik [-] , F. Vorobljev [-] (33. I. Horák [-] ) - J. Vorel [-] , P. Bravenec [-] , J. Čibera [-] (64. F. Brandýs [-] ) - M. Babák [-] , L. Buček [-] , P. Hornát [-] , Z. Pechouš [-]

TJ Podolí II
T. Man [-] - R. Šindelář [-] (64. T. Hach [-] ) , V. Troníček [-] , J. Michálek [-] (46. V. Zeman [-] ) , J. Motejzík [-] , L. Levora [-] , V. Větrovský [-] (57. M. Voldán [-] ) , P. Pileček [-] , K. Levora [-] , V. Horba [-] (80. V. Roučka [-] ) , J. Bednarčík [-]

ŽK: 23. M. Babák , 27. P. Příhoda - 5. J. Michálek .
Hráči zápasu: Z. Pechouš - J. Bednarčík , R. Šindelář .
Místo: Skály. Rozhodčí: KOUKOL Pavel - BUDÍN Lubomír (N), HEŘMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.