2:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

9.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Borovany nadále vedou tabulku


Branky


9. D. Ježek , 10. J. Kubát - 25. O. Vlk , 37. O. Vlk , 53. T. Pícha , 66. T. Pícha
0

V rámci 9. kola zajížděli borovanští fotbalisté do Čimelic, kde je čekal další soupeř a to místní rezervna. Po ospalém začátku, kdy Borovany prohrávaly již o dvě branky, se však hostům podařilo otočit výsledek ve svůj prospěch a nakonec zaslouženě zvítězili poměrem 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly hosty nezarazily.

Začátek zápasu patřil domácímu týmu, který byl lepší ve všech směrech a po zásluze šel v 9. minutě do vedení. Domácí nacentrovali míč do velkého vápna, kde sice hostující obrana první střelu zablokovala, ale dorážce Dušana Ježka nikdo včetně brankáře zabránit nedokázal a proto se poprvé v tomto zápase měnil stav - 1:0. Hned v 10. minutě se domácím povedlo odcentrovat z levé strany a nepokrytý Jakub Kubát v poklidu zvýšil vedení na 2:0, když uklidil míč k levé tyči. Domácí poté ještě měli další dvě šance, ale s těmi si hostující brankář Jan Albrecht poradil a udržel tak hostující tým nad vodou. Nutno však dodat, že se střelou domácího Maštalíře měl značné potíže, i přesto však tuto střelu dokázal vytěsnit mimo tři tyče. Pro hosty to byla ledová sprcha a chvilku jim trvalo, než se z tohoto stavu oklepali. Ve 25. minutě se však dokázali prosadit i hosté. Na levé straně si vyměnili míč Ondřej Vlk a Tomáš Pícha a první jmenovaný se těsně před vápnem nerozpakoval a krásnou střelou na zadní tyč snížil na 2:1. To hosty nabudilo a jejich hra se začala pomalu zlepšovat. Po několika neúspěšných akcích, kdy se hosté dostali do ofsajdového postavení, přišla další změna stavu ve 37. minutě. Hosté vysunuli napadání a domácí chybovali v rozehrávce. Míč získal Jiří Fara, ihned ho posunul na Ondřeje Vlka, který si již se správným zakončením věděl rady a srovnal na 2:2. V prvním poločase si Ondřej Vlk vytvořil ještě jednu šanci, ale jeho střela bohužel skončila jen na tyči a odražený míč sebral domácí brankář dříve, než se Ondřej Vlk dostal k dorážce. Za stavu 2:2 tedy skončil první poločas.

Tomáš Pícha penalty umí.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s cílem otočit zápas ve svůj prospěch a to se jim nakonec podařilo. V 53. minutě totiž ve středu hřiště před pokutovým uzemím posunul Petr Mára míč doprava na zcela volného Tomáše Pekárka, který se poté snažil obejít domácího brankáře, ale byl faulován a rozhodčí odpískal pokutový kop. Ten si vzal na starost "penaltový mág" Tomáš Pícha a bez problému ho proměnil - 2:3. Další změna stavu přišla v 66. minutě, kdy hosté zahrávali trestný kop z pravé strany hřiště. Ondřej Vlk sice trefil pouze zeď, ale odražený míč napálil Tomáš Pícha pod břevno a upravil tak stav na 2:4 z pohledu domácích. Velkou příležitost na snížení stavu měli domácí po přihrávce za obranu, kdy šel téměř sám na brankáře jeden z domácích hráčů, ale jeho tvrdou střelu dokázal strážce hostující svatyně Jan Albrecht vyrazit. Do konce zápasu ještě vzniklo několik brankových příležitostí na obou stranách, ale skóre se již nezměnilo.



Sestavy


SK SIKO Čimelice B
V. Vařenka [-] - R. Sýkora [-] , D. Sochor [-] , K. Hrabě [-] , J. Kuchta [-] , A. Příborský [-] , D. Příborský [-] (80. L. Břicháček [-] ) , D. Ježek [-] , V. Maštalíř [-] , J. Kubát [-] , J. Kuchejda [-]

TJ Borovany
J. Albrecht [-] - Z. Šerhant [-] , J. Černohorský [-] , J. Červenský [-] , M. Uhlíř [-] - P. Mára [-] , T. Pícha [-] - T. Pekárek [-] , O. Vlk [-] - M. Teringl [-] , J. Fara [-]

ŽK: 34. J. Fara , 88. O. Vlk .
Hráči zápasu: J. Kubát - T. Pícha , O. Vlk .
Místo: Čimelice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šika Miroslav - VINOPAL Jaroslav (N), HAŠKOVEC David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.