1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Den po střetnutí A-mužstev Bernartic a Protivína se odehrál také zápas rezerv.


Branky


0

Sehrál se velmi vyrovnaný zápas a družstvo Bernartic "B" oplatilo Protivínu porážku sváho "A" týmu stejným poměrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branku nepřinesl.

Utkání bylo podle očekávání vyrovnané a rozhodl jediný gól, který vstřelili domácí. To začali lépe hosté, kteří prvních patnáct minut lépe kombinovali a domácí nepustili do vážnější akce. Hlavně domácí levá strana obrany hořela a hostům se z ní podařilo několikrát nebezpečně odcentrovat před branku, ale gólman domácích se zaskočit nenechal. Od 20. minuty se začali prosazovat před branku hostů i domácí útočníci. Nejprve po rozích se dostali k zakončení, i když nepřesnému, poté i kombinačními akcemi. Největší příležitost prvního poločasu měl Fučík, který využil kolmé přihrávky za obranu, ale místo střely z úhlu volil kličku stoperovi, po které míč sebral vyběhnutý gólman. Hosté měli také dobrou příležitost, když na dlouhý míč za obranu musel vyběhnout domácí brankář a hlavou míč poslal přímo k nohám dalšího rozběhnutého hráče Protivína.Tomu balón v rozhodující chvíli trochu nadskočil a střela skončila nad opuštěnou domácí brankou.

 

Čekaní na gól trvalo do 74. minuty.

Ve druhém poločasu už měli domácí hráči mírnou převahu, ale střel na branky nepřibývalo. Domácí se snažili kombinacemi po zemi rozhodit hostující obranu, ale někdy chyběla přesnější finální přihrávka. Do šance se postupně dostali Fučík, který z dálky zkusil překvapit vysunutého brankáře, poté Hrych, který v samostatném úniku přehazoval brankáře, ale ten dokázal míč koncem prstů vytlačit mimo bránu. V 74. minutě se diváci konečně dočkali! Po kombinaci ve středu hřiště, poslal Fučík přesnou přihrávku na hranici velkého vápna na Šerhanta. Ten se mazácky otočil okolo obránce, dostal se za něho a prostřelil vybíhajícího brankáře. Hosté se pokusili otevřenou hrou výsledek vyrovnat, měli několik průniků do pokutového území domácích, ale žádná střela neprošla přes dobře pracující obranu. Domácí předvedli do konce ještě dvě pěkné akce, nejprve se Fučík protáhl po brankové čáře přes dva obránce až před brankáře, ale jeho přihrávku před prázdnou branku gólman přečetl jak slabikář.:-). Poté ještě Lohonka zatáhl míč po levém křídle do vápna, našel nabíhajícího Fučíka, ale jeho střela nenašla hostující branku. V poslední minutě zápasu kopali hosté trestný kop z18 metrů, ale na pomalou střelu do šibenice domácí branky už čekal u tyče brankář Schorník.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice B
Luděk Schorník: Zápas, který se odehrál velmi slušně z obou stran (bez ŽK), a který se divákům líbil i přes málo branek, tak vyhrál domácí tým, který tím trochu napravil dojem z nepovedeného utkání v minulém kole.




Sestavy


TJ Sokol Bernartice B
P. Schorník [-] - R. Sláma [-] , J. Psohlavec [-] , P. Homola [-] , V. Herink [-] - M. Hrych [-] , S. Češka [-] , D. Homola [-] , J. Kučera [-] (65. V. Homola [-] ) - P. Šerhant [-] (84. J. Lohonka [-] ) - V. Fučík [-] (87. J. Fedák [-] )

FK Protivín B
A. Kubička [-] - - P. Sládek [-] - T. Soumar [-] (80. T. Janeš [-] ) , V. Cina [-] , P. Bartuška [-] , D. Ruczkowski [-] , J. Křišťál [-] (65. L. Vejšický [-] ) , P. Burda [-] , j. Honzík [-] , K. Srkal [-] , P. Jíška [-]

Hráči zápasu: J. Psohlavec , P. Šerhant - T. Soumar , K. Srkal .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - PRAVDA Luboš, PLETKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.