0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice loupily v Albrechticích


Branky


0

Souboj sousedů v tabulce nabídl divákům tři branky a dvě červené karty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté i v deseti hráčích dali tři branky

Domácí začali utkání z ostra. Nejprve po dvojitém kiksu obrany hostů se sami před brankou ocitli dva domácí útočníci, ale brankáře Schorníka neprostřelili. Za chvíli pokryl tečovanou střelu z velkého vápna. Domácí to proto zkusili jinak. Nejprve domácí Šabatka kopl Schorníka, který s míčem v náručí vybíhal od branky a dostal za to pouze ŽK. V 17. minutě stejný hráč naskočil do brankáře, i když míč byl za brankou. Brankář neudržel nervy, ohnal se rukou a rozhodčí mu udělil ČK. To už ale hosté vedli 1:0, protože v 8. minutě střílený centr Kučery uklidil do branky Syrovátka. Po vyloučení gólmana si do branky stoupl stoper Psohlavec a hosté přeskupili řady. Domácí se na chvíli dostali do tlaku, ale jednu šanci zlikvidoval nový gólman a při dalekonosné střele mu pomohlo břevno. Ve 28. minutě se na vápně uvolnil Daniel Homola, ale sám před brankářem ho pouze nastřelil. Ve 38. minutě po narážečce Šerhanta to samé zopakoval Hrych a z následného rohu skóroval Šerhant na 2:0. Ve 44. minutě si hostující útok vybojoval míč a brejkový nájezd dvou útočníků na domácí brankáře zakončil do prázdné Daniel Homola. V té chvíli byli domácí zralí na ručník. Naštěstí pro ně byla za chvíli přestávka.

Síly na hřišti se vyrovnaly.

Ve druhém poločasu si hosté v pohodě hlídali výsledek, nikam se nehnali, čekali, co domácí vymyslí. Nebylo toho moc. V 53. minutě střela vyražená na roh, poté centr sbíral Psohlavec a v 73. minutě po trestném kopu střela hlavou, která se otřela o tyč. Hosté mohli skórovat v 68. minutě, kdy se ve vápně uvolnil Václav Homola, avšak jeho střelu po zemi gólman vykopl. V 69. minutě dostali domácí ČK. Šerhant si obhodil na půlce obránce, ten ho sundal a počty hráčů se vyrovnali. Domácí zkoušeli dlouhými míči za obranu se dostat do šance, ale bez úspěchu. Hosté si po rychlých kontrech připravili ještě další tři dobré střelecké pozice, ale stav už se neměnil.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bernartice B
Luděk Schorník: Výsledek utkání odpovídá předvedené hře, škoda zbytečného vyloučení naše gólmana, určitě tím budeme oslabeni do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Albrechtice nad Vltavou
P. Sewald [-] - Z. Hronek [-] , F. Šabatka [-] , J. Hronek [-] (46. R. Mauer [-] ) - L. Kolář [-] , M. Barták [-] (71. M. Čáp [-] ) , L. Pícha [-] , M. Polánský [-] , P. Malý [-] (62. M. Kosík [-] ) - T. Pilát [-] (68. Z. Velický [-] ) , M. Lidinský [-] -

TJ Sokol Bernartice B
P. Schorník [-] - L. Buriánek [-] , J. Psohlavec [-] , R. Sláma [-] - M. Hrych [-] (57. V. Homola [-] ) , D. Homola [-] , J. Kučera [-] , S. Češka [-] - K. Syrovátka [-] (71. J. Hrádek [-] ) , P. Šerhant [-] (74. A. Staněk [-] ) - P. Homola [-]

ŽK: 6. F. Šabatka , 19. M. Barták . ČK: 68. Z. Hronek - 17. P. Schorník .
Hráči zápasu: K. Syrovátka .
Místo: Albrechtice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šika Miroslav - MILOTA Kamil (N), ČEŠKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.