3:4p.
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola se odehrál v Borovanech


Branky


37. T. Pícha , 57. J. Barták , 68. P. Mára - 5. J. Neruda , 30. L. Holub , 42. L. Holub
0

Utkání mezi 1. a 2. týmem tabulky nabídl krásné fotbalové momenty. Domácí ani přes prohru o 2 branky v poločase nesložili zbraně a o vítězi utkání musely rozhodnout až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení o dvě branky hostům k vítězství nestačilo.

 

Od začátku zápasu byla na hostujícím tymu vidět snaha vsítit rychlou brynku. Ve 4. minutě posla prní střelu na domácí branku hostující kapitán Petr Jarošík, ale střela letěla vysoko nad.  Hosté se svůj tlak využili o minutu později, kdy si po faulu domácích postavil míč Jan Růzha. V Pokutovém území si na jeho centr naběhl Petr Neruda a hlavičkou do levevé spodního rohu branky nedal domácímu gólmanovi šanci. Domácí byly zaražení a jejich hře chyběla přesné přihrávka. První vážná šance domácích  přišla ve 25. minutě po rozehraní přímého volného z levého rohu pokutového území. Střela domácího Ondřeje Vlka minula o necelý metr levou tyč branky hostí. O 5 minut se skóre měnilo podruhé, hostující  Luboš Holub si na levé straně vzal míč, prohlouzl do vápna mezi třemi bránícimi hráči a přes padájícího gólmana uklidil míč do sítě. Domácí ale nesložili zbraně a ve 37. minutě se dočkali snížení na 1:2. Petr Mára zahrával přímý kop z levé strany hřiště a poslal centr přímo na hlavu Tomáše Píchy, který předskočil hostujícího gólmana a skóroval. Hosté ještě do přestavky přidali třetí branku. Ve 42. Minutě zahrával Jan Růzha přímý kop z levé strany hřiště, míč se dostal do pokutového území, kde se po několika odrazech dostal ke kovářovskému Luboši Holubovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

 

Borovany v drůhé půli jiným týmem.

 

Do druhé půle nastopil uplně jiný domácí tým. Domácí byli aktivnějším týmem a ve 48. minutě se prezentoval krásnou střelou, bohužel pro domácí ,  těsně nad Jan Barták. V 57. domácí proměnili svůj tlak snižující brankou na 2:3 minutě. Tomáš Pícha ulickou mezi obránci poslal na steč Jana Bartáka. Ten se ocit sám před hostujícím galmanem a svou přízemní střelu uklidil k levé tyči branky. Domácí tým branka nakopla a byla na nich vidět snaha utkání minimálně vyrovnat. Vyrovnání přišlo v 68. minutě. U pravého rohu velkého vápna byl faulován Ondřej Vlk, ten se postavil k exekuci standartní situace. Jeho střelu hostující brankář jen vyrazil před sebe, domácí Jan Barták, který dvěma dorážkami míč do sítě nedostal, ale míč se odrazil před Petra Máru, který míč uklidil k levé tyči. Hned po rozehrání se hosté vrhli na domácí branku, ale Luboš Holub „pouze” těsně minul pravou šibenici. Těsně před konce měli domácí ještě jednu šanci, kdy po faulu hostí trefil Tomáš Pícha střed branky. 90 minut a vítězi nerozhodlo a následovali pokutové kopy.

 

Domácí neproměnili dva pokutové kopy a bonusový bod putuje do Kovářova.

Jako první šli na řadu domácí.

1:0  Jiří Fara /B/- míč uklidil do levé spodního rohu

1:1  Luboš Holub /K/ - vybral si taká levou stranu, hostující gólman směr vystihl, ale jen škrtl jeho rukavice

1:1  Ondřej Vlk /B/ - jeho střela mířila do středu branky, kde stál hostující gólman

1:2  Tomáš Buzek /K/ - střelou k pravé tyči nedal domácímu brankáři šanci

1:2  Marek Teringl /B/ - vybral si střed branky, ale hostující gólman byl na místě

1:3  Tomáš Janeček  /K/ - umístil střelu k pravé tyči, gólman sice vystihl směr, ale míč nazastavil

2:3  Tomáš Pícha /B/ - ala Panenka, co dodat

2:4  Jan Růzha  /K/ - trefil levý spodní roh branky

i přes prohru na penalty si domácí celke udržel první přícku v tabulce

 



Sestavy


TJ Borovany
J. Albrecht [-] - M. Teringl [-] , J. Červenský [-] , Z. Šerhant [-] (46. J. Barták [-] ) , J. Černohorský [-] - T. Pícha [-] , P. Mára [-] , J. Fara [-] - O. Vlk [-] - J. Fara [-] (46. M. Doskočil [-] ) , J. Burda [-]

TJ ZD Kovářov
J. Procházka [-] - L. Holub [-] , T. Buzek [-] , P. Bílý [-] , P. Jarošík [-] , J. Růzha [-] , M. Kvasnička [-] , J. Neruda [-] , T. Slivka [-] (64. P. Neruda [-] ) , T. Janeček [-] , M. Faukner [-]

ŽK: 73. J. Fara - 24. J. Procházka .
Hráči zápasu: T. Pícha , P. Mára - J. Růzha , L. Holub .
Místo: Borovany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Peklo Michal - ŠTĚRBA Zdeněk, TRKOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.