1:2
(0:2)
5. J. Růžička (vl.)
45. F. Labuda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:30

6.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Už je to tady, premiérové vítězství hřeje!


Branky


54. T. Franěk - 5. J. Růžička (vl.) , 45. F. Labuda (p.)
5
Utkání dvou soupeřů ze samotného dna tabulky MSFL mělo pro oba celky punc mimořádného významu. Domácí prahli po odpoutání se z poslední příčky, hosté naopak věřili ve své první vítězství!
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení

Hosté se museli ve své sestavě obejít bez svých opor, ale pro nové tváře v základní sestavě to byla naopak šance dokázat své kvality. Vstup do zápasu měli hosté z kategorie snů! Časomíra se zastavila na 5. minutě a Karčmářem rozehraný přímý kop se od levé tyče odrazil a skončil s pomocí teče domácího hráče Růžičky v brance domácích – 0:1!!! Sebevědomí domácích dostalo pořádnou trhlinu. Ve 23. minutě se skvěle uvolnil Býma na centrovaný míč si naskočil Skroch, ale domácí gólman Jágrik stačil jeho hlavičku vyrazit z pravé šibenice na rohový kop!

Domácí čelili útokům hostů s vypětím všech sil. Ve 32. minutě se probil obranou domácích Pecuch, Býma ještě prodloužil přízemní centr na lépe postaveného Krejčího, ale jeho volej udržel Jágrik ve své náruči! Ve 35. minutě neudržel strážce domácí svatyně dělovku Skrocha ve svých rukavicích, vyražený balón poslal Býma do branky, ale o gólovou radost ho připravil zvednutý praporek AR 2…

Ve 42. minutě nestačila obrana domácích zastavit pronikajícího Býmu, který si však při krásném centru natáhnul sval a jeho zranění ho vyřadilo z další hry…  Ve 45+2 se jako lasička protáhnul celou obranou domácích Musila, zastavil ho až nedovolený zákrok domácího gólmana, balón skončil v jeho síti, ale gól neplatil! Zákrok byl posouzen jako penaltový! Zodpovědnost vzal na sebe kanonýr Labuda a střelou k pravé tyči zvýšil vedení hostů na – 0:2!!! 

Snížení

Nástup do 2. poločasu vyšel lépe domácím. Ve 47. minutě se řítil na Baránka hráč Růžička, ale ten ho o gólovou radost připravil sebráním balónu přímo z jeho kopaček! V 50. minutě prožili hosté krutou chvilku, po hrůzném střetu domácího hráče Chok Daniela Chol Dau s hostujícím gólmanem Baránkem, ten byl ošetřován, ale s četnými šrámy zápas obětavě dohrál!!! V 54. minutě se uvolnil na levé straně domácí hráč Novotný, jeho prudký centr Baránek stačil vyrazit, ale proti dorážce Fraňka byl bezmocný – 1:2. Domácím narostla křídla. Vystupňovali svůj tlak, obrana hostů byla pod tlakem! Hostující obrana skvěle dirigovaná Allhassanem však odolávala.

V 77. minutě se dostal do šance ve své premiéře hostující útočník Nyanzu Aka, ale v koncovce už mu scházely síly k zakončení. Pojistku na své vedení měli hosté v 84. minutě po přímém kopu Karčmáře skvěle hlavičkoval Gebauer, ale střela Labudy z malého vápna se otřela jenom o pravou tyč…. Hosté s vypětím všech sil nakonec první vítězství udrželi. Podali všichni bez rozdílu výkon na hranici svých možností.

Za zmínku však stojí pochválit mimořádné výkony Alhassana, pilíře zadních řad spolu s Kubíkem a nevídaný výkon Skrocha nejen v útočné, ale i obrané fázi. Za nasazení, bojovnost a vytrvalost tak zaslouží obdiv!

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec - trenér Jihlavy B: Myslím si, že jsme dnešní zápas smolně prohráli. V 1. poločase jsme byli zbytečně vystrašeni a dostali jsme dva slepené góly, myslím si, že penalta byla přísně nařízena. Ve 2. poločase jsme se herně zvedli, dali jsme kontaktní gól, ale bohužel jsme to už nedokázali dotáhnout alespoň do remízového stavu. Pro nás je to určitě zklamání, ale výkon ve 2. poločase naznačil, že to je do budoucna pozitivní.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Vydařil se nám vstup do utkání, z první standardky jsme šli do vedení. Celý poločas jsme měli více ze hry, mnoho dalších šancí a gól do šatny potvrdil náš výkon. Ve 2. poločase jsme na ten první už výkonem nenavázali, soupeř se vrátil do hry a získal výraznou převahu. My jsme přestali běhat a vedení jsme drželi silou vůle a nezměrným nasazením. Pojistku měl na svých kopačkách Labuda, bohužel netrefil, a tak to bylo drama až do závěrečného hvizdu. První, vydřené vítězství nás však těší a je to základ pro další úspěchy.



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - V. Havlín [-] , K. Pojezný [-] , P. Mikuška [-] (46. T. Franěk [-] ) , J. Novotný [-] , R. Matulka [-] (82. Š. Čermák [-] ) , L. Trnka [-] (65. F. Vošmera [-] ) , T. Lát [-] (46. M. Fila [-] ) , . Chok [-] (87. K. Blokeš [-] ) , J. Růžička [-] , L. Kolčava [-]

FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - M. Musila [-] (46. A. Nyanzu [-] ) , O. Kubík [-] , A. Karčmář [-] , D. Skroch [-] , A. Gorčica [-] (65. O. Dolba [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] (86. L. Foitzik [-] ) , M. Krejčí [-] , J. Býma [-] (42. F. Labuda [-] ) , A. Alhassan [-]

ŽK: 39. L. Kolčava , 45. A. Jágrik , 57. J. Růžička , 66. F. Vošmera , 79. M. Fila - 71. F. Labuda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mayer Jan - SLOVÁČEK Adam, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Denis Nieslanik
Tip experta: výhra domácích

Jihlava už musí prolomit smůlu a myslím, že to s Dolním Benešovem půjde.

Tip: výhra hostů