2:6
(1:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:15

6.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další uničovský hattrick. O výhře rozhodl už v prvním poločase


Branky


22. T. Hykel , 77. M. Skwarczek - 11. A. Krč , 21. J. Vichta , 24. A. Krč , 33. T. Komenda , 36. A. Krč , 63. A. Krč
5

Fotbalisté Uničova zvítězili na půdě Frýdku-Místku 6:2, díky čtyřem brankám Aleše Krče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná šance a kanonáda

Domácí Frýdek-Místek začal v utkání lépe. Hned v osmé minutě vytáhl Kalina míč mířící na zadní tyč a Uničov tím neskutečně podržel. Jednalo se totiž o jeden z klíčových okamžiků. Hned tři minuty na to se povedlo hostům odpovědět brankou, když po centru z levé strany pustil Jakub Svoboda míč za sebe a Aleš Krč z hranice malého vápna prostřelil brankáře.

O deset minut později v jednadvacáté minutě využil svoji rychlost Jakub Vichta, když z poloviny hřiště dostal míč do běhu a utekl všem obráncům a v zakončení se nemýlil. Dvoubrankové vedení ale uničovským vydrželo pouze minutu, protože po akci středem se zjevil sám před Kalinou Tomáš Hykel a přízemní křižnou střelou jej prostřelil.

Ale gólové hody pokračovaly. O další dvě minuty po snižující brance byl zcela osamocený na hranici pokutového území Aleš Krč. Míč si krásně zpracoval a z voleje jej napálil do sítě.

Definitivní rozhodnutí přišlo ve třiatřicáté minutě. Nejprve si Vichta obhodil obránce šel sám, ale na Bártovi ztroskotal. Hned na to poslal centr do vápna David Bača, ten domácí stopeři hlavou odvrátili, ale pouze k nohám Tomáše Komendy, který slabši pravou nohou z jedné z voleje uklidil míč do branky.

Aby toho nebylo málo tak tři minuty na to dostal Aleš Krč krásný pas za obranu od Patrika Kasala a u míče byl dřív než vyběhnuvší brankář Bárta, kterému udělal kličku a zkompletoval hattrick do prázdné branky.

Do šaten tak šel Uničov s pohodlným náskokem 5:1.

Krásný gól

Ve druhém poločase se ještě jednou připomněl Krč, který v třiašedesáté minutě na levé straně zasekl obránce a střelou šajtlí z hranice vápna poslal míč do šibenice. Na druhé straně se Frýdku ještě povedlo kosmeticky upravit skóre, když standardní situaci ze sedmnácti metrů krásně zakroutil rovněž do šibenice Michal Skwarczek.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Chceme se tímto fotbalem prezentovat. Kromě souboje se Sigmou, kdy jsme byli jaloví, jsme vždycky šance měli. Záleží jen na nás, jestli je tam dotlačíme. Zároveň je jedno, kdo ten gól dá. Vždycky práci toho týmu zužitkuje někdo jiný. V dnešním zápase bylo klíčové, že Marek Kalina chytil tu první šanci Frýdku, jinak to mohlo vypadat jinak.



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - M. Skwarczek [-] , M. Bzirský [-] (46. A. Varadi [-] ) , J. Teplý [-] , P. Zapalač [-] , A. Fokaidis [-] , R. Russmann [-] (81. J. Dudek [-] ) , D. Dziuba [-] , L. Žondra [-] , D. Straňák [-] , T. Hykel [-]

SK Uničov
M. Kalina [-] - J. Ambrozek [-] , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , J. Svoboda [-] (69. R. Vasiljev [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Bača [-] (79. V. Kamas [-] ) , P. Kasal [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (71. M. Vybíral [-] ) , A. Krč [-]

ŽK: 53. D. Bača .
Počet diváků: 321. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - KULIČKA Radek, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Denis Nieslanik
Tip experta: výhra hostů

Frýdek je kvalitní tým, ale Uničov má fazonu, kterou bude chtít prodloužit.

Tip: výhra domácích