Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 19:00

6.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko uspělo ve Znojmě a zůstává neporažené


Branky


6

Mladíci Slovácka, který dosud v MSFL neprohráli dnes rozhodli o své výhře po zásluze, jelikož své šance proměňovali. Znojemskému týmu se podařilo dát jen jednu branku (zato asi nejhezčí v zápase). Kromě toho viděli diváci o poločase i další branku v soutěži o dres a třeba za čas právě z těchto našich kluků, kteří hrají za naše mládežnické týmy vyrostou opory našeho týmu, podobně jako třeba v dnešním dresu soupeře Filip Vecheta, autor jedné branky a náš odchovanec (od 4 let v našem klubu až do U15-U16).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení

Hned ve 3.minutě mohli domácí vést. Milan Moravec si pěkně podržel balon a dokázal přihrát na Oklešťka. Ten chtěl už vystřelit, ale měl u sebe moc bránících hráčů Slovácka. Posunul tak míč až ke Štrombachovi, ten si ho nachystal, ale žel Andrese nepřekonal. V 5.min. Okleštěk zkusil šajtlí překvapit golmana hostů. Málem se mu to povedlo. Míč spadl na horní tyčku branky. Hosté byli pak mnohem více na balonu, dokázali kombinovat a ve 35.min. se ujali vedení 1:0. Míč nešťastně odrazil Mathias Fernando Longo, nechtěně tak přihrál Juroškovi, pro kterého nebyl problém tváří tvář gólmanovi skórovat. O pět minut později už to bylo 0:2, jelikož se hosté Kubalou trefili z přímého kopu.

O poločase proběhla jako každý domácí zápas soutěž o vstřelení gólu do malé branky 

Navýšení vedení

Ve druhé půli se domácí tým více do soupeře opřel, ale snahu nabouralo odstoupení Davida Štrombacha. Navíc v 58.min. hosté po rychlém protiútoku vstřelili znojemským odchovance, Filipem Vechetou třetí branku a zdálo se rozhodnuto. Jenže v 65.min. se nádherně trefil Martin Zedníček a snížil na 1:3. A nemuselo zůstat jen u toho! V 70.min. předvedl parádní sólo Milan Moravec mezi několika obránci Slovácka. Posledního beka si obhodil, doběhl k míči a stihl i zakončit. Střela šla jen kousek od levé tyčky. Kdyby snížil na 2:3, mohlo být utkání určitě ještě zdramatizováno a byl by dostatek času dosáhnout minimálně na remízu. Domácí hráči museli pak otevřít obranu a do ní se v 83.min. řítil jeden z útočníků hostů, ovšem Stefano Maveritt Contreras Céspedes zatáhl za ruční brzdu, lehce hostujícího hráče zfauloval a jelikož to byla vyložená šance, uviděl rovnou červenou kartu a minimálně jeden zápas bude Znojmu v sestavě chybět. O minutu později pak definitivně hosté rozhodli dalším pasem do oslabené a otevřené obrany a uzavřeli Pernicou na konečných 1:4.

V dalším zápase hraje Znojmo po dlouhé době opět venku u produktivního SK Uničov a to v neděli 20.9. od 10:15. Další domácí zápas, ve kterém toho znojemští chystají hodně kromě fotbalu proti poslední Jihlavě B, kterou by rádi také porazili i třeba vyšším rozdílem branek, sehrají v pátek 25.9. od 19:00. Přijďte a vezměte s sebou i další!

Zdroj: www.1scznojmo.cz



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér Znojma: Je potřeba sportovně poblahopřát soupeři. Prvních 10 minut na začátku zápasu jsme hráli tak, jak ty poslední dva zápasy. Pak jsme zalezli a báli se dostat míč. Možná kluci poznali, že je soupeř kvalitní. Nevím. Před gólem na 3:1 jsme začali hrát znovu odvážně. Bylo vidět, že když jsme byli odvážní a chtěli hrát, tak jsme byli rovnocenný soupeř. Ale musím uznat, že dnes Slovácko vyhrálo zaslouženě.

1. FC Slovácko B
Jiří Saňák - trenér Slovácka B: Vyhráli jsme po zásluze. Klíčovým okamžikem byla naše efektivita, že jsme dali góly, i když ze začátku jsme nějaké dvě šance neproměnili. Tím jsme soupeře trochu otupili. Klíčový byl gól na 3:0, protože, kdybychom dostali na 1:2, tak by to soupeře nakoplo. Měli jsme více kvality na míči. Kdyby domácí snížili Moravcem na 2:3, tak by to byla ještě horká půda.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
D. Záleský [-] - M. Krakovčík [-] , D. Blažík [-] (84. M. Bašič [-] ) , F. Malár [-] , M. Zedníček [-] (72. T. Prokeš [-] ) - M. Moravec [-] , D. Štrombach [-] (52. M. Garčic [-] ) , M. Longo [-] (46. P. Pacula [-] ) , . Contreras [-] , T. Okleštěk [-] - M. Řehola [-] (56. R. Pohanka [-] )

1. FC Slovácko B
J. Andres [-] - F. Vecheta [-] (62. T. Melekestsev [-] ) , T. Vincour [-] (87. J. Pek [-] ) , F. Kubala [-] (83. A. Řihák [-] ) , D. Kostka [-] , l. pernica [-] , P. Juroška [-] (87. M. Tomaštík [-] ) , M. Polášek [-] , M. Tomič [-] (70. R. Olšanský [-] ) , J. Srubek [-] , M. Suchý [-]

ŽK: 55. D. Kostka . ČK: 83. . Contreras .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Mrázek Petr - VOSTREJŽ Ivan, POCHYLÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Denis Nieslanik
Tip experta: remíza

Utkání bez favorita skončí remízou.

Tip: výhra hostů