0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 18:00

6.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Kroměříže s Vyškovem branku nenabídl


Branky


6

Fotbalisté Vyškova i Kroměříže si ve vzájemném souboji rozdělil po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou venkovních výhrách chtěla Hanácká Slavia na svoji formu navázat i na domácím stadionu proti celku z vrchu tabulky Vyškovu. Vítězstvím chtěli její hráči odčinit poslední domácí střetnutí, kdy podlehli Hlučínu vysoko 1:5. Tentokrát to takové gólové hody nebyly. V sobotu v podvečer pod umělým osvětlením předváděli oba celky svižný fotbal, kdy ani jeden z nich nezalezl, což se více než třem stovkám diváků muselo líbit. Avšak s gólovými šance a góly samotnými už to bylo horší.

Největší brankovou příležitost si vytvořil Votava, ale neproměnil ji. Na druhé straně se neprosadil zkušený útočník Pavel Simr. 

Bylo jasné, že do utkání nezasáhne domácí Masař, kterého trenér Bronislav Červenka postrádal a rovněž zkušený Pančochář, který odešel do Otrokovic, kde si tento víkend odbyl premiéru. Kroměříž sázela v utkání na brejkové situace, ale ani jednu nedotáhla do konce. Po těžkém anglickém týdnu, kdy mají oba celky za sebou tři zápasy se rozdělily ve vzájemném duelu po bodu za bezbrankovou remízu.

Vyškov ze tří zápasů vytěžil pět bodů a drží se nadále v top trojce Moravskoslezské fotbalové ligy. Naopak Kroměříž získala sedm bodů a stoupá tabulkou nahoru. Je už v její horní polovině. Avšak na první domácí vítězství si bude muset počkat a v soutěžním zápase se její fanoušci společně s hráči Hanácké Slavie v Kroměříži radovali devátého listopadu roku 2019.

V dalším kole zajíždí Kroměříž do Dolního Benešova a Vyškov přivítá Velké Mezeříčí.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Hanácké Slavie Kroměříž: Chtěli jsme doma vyhrát, protože se nám to už dlouho nepovedlo, ale byl to těžký zápas. Soupeř má ve svém kádru hodně šikovné hráče. Obrany v tomto měření sil předčily útok. Oba týmy ale chtěly hrát a vyhrát. Nikdo nezalezl dozadu. Jednalo se o vyrovnaný souboj, který měl tempo a bylo to nahoru dolů.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - Š. Vyhlíd [-] , F. Štěpánek [-] (77. A. Houser [-] ) , T. Matoušek [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-] - M. Machálek [-] , M. Sedlák [-] (86. B. Mustafić [-] ) , M. Cupák [-] - D. Plecitý [-] (64. P. Červenka [-] ) , M. Votava [-] (66. M. Kovář [-] ) -

MFK Vyškov
T. Sova [-] - M. Sedlo [-] , L. Hanuš [-] , J. Beňa [-] (90. O. Pernatskyi [-] ) , J. Krejčí [-] - O. Vintr [-] , D. Jambor [-] , A. Dittmer [-] (74. K. Jaroš [-] ) , M. Klesa [-] , D. Moučka [-] (87. D. Nieslanik [-] ) - P. Simr [-] -

ŽK: 76. L. Hanuš , 78. D. Moučka .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - MACRINEANU Jiří, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Denis Nieslanik
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají formu a v Kroměříži vyhrají.

Tip: výhra domácích