5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2020 16:30

6.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí v dohrávce deklasovalo Vrchovinu


Branky


7

Fotbalisté áčka Velkého Meziříčí se v domácím zápase utkali s Vrchovinou. Po velmi povedeném výkonu nadělili hostům z Nového Města na Moravě bůra a připsali si tak po třech prohrách velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly

"Bohužel ani dnes nás neminuli problémy se sestavou a neustále jsme museli reagovat, naštěstí byli kluci dobře nastavení v hlavě a zvládli veškeré přesuny v sestavě bez problémů," začal hodnocení domácí trenér Jan Šimáček.


Svěřenci trenéra Jana Šimáčka vstoupili do zápasu výborně, hned ve třetí minutě vybojoval míč Plichta a kolmicí vyslal Šutu, který se v tváří tvář Šmídovi nemýlil, 1:0. Ve 27. minutě se po autovém vhazování dostal k míči Nedvěd a povedeným centrem našel Plichtu, který už neměl problém poklidit míč pod břevno hostující branky, 2:0. Ke konci poločasu, ve 42. minutě se obranou hostí proháčkoval Mirek Malata, udělal kličku gólmanovi a do prázdné brány navýšil skóre na 3:0. Fotbalisté áčka si nemohli přát lepší první poločas.

Hosté dostali búra

Do druhého poločasu už hosté vstoupili více aktivněji, ovšem žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. V 66. minutě se po standardní situace zahrávané Demeterem dostal do zakončení Puža, který letící balón šikovně tečoval, 4:0. V 87. minutě se domácí radovali po páté, Partl z kraje hřiště našel přihrávkou Demetera, který tvrdou ránou pod břevno nedal Šmídovi šanci, 5:0.

"Za dnešní přístup k utkání musím hráče pochválit. Oproti minulým zápasům bylo vidět, že si hráči vzali pokyny k srdci, tlačili se mnohem více do zakončení, bylo na nich vidět chuť vstřelit branku, byli jsme na tom i celkem dobře pohybově, ale hlavně jsme zlepšili osobní souboje a odražené míče, tam jsme měli dříve problémy a výsledek se dostavil," pokračoval Šimáček. 

V neděli hraje Velmez proti Dolnímu Benešovu. Vrchovina hraje v Otrokovicích. "

V neděli nás čeká další těžký zápas, tak je potřeba neusnout na vavřínech, ale myslím, že sami hráči cítí, že na to není žádný prostor," uzavřel Šimáček.

 

Zdroj: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér Velkého Meziříčí: Za dnešní přístup k utkání musím hráče pochválit. Oproti minulým zápasům bylo vidět, že si hráči vzali pokyny k srdci, tlačili se mnohem více do zakončení, bylo na nich vidět chuť vstřelit branku, byli jsme na tom i celkem dobře pohybově, ale hlavně jsme zlepšili osobní souboje a odražené míče, tam jsme měli dříve problémy a výsledek se dostavil. Bohužel ani dnes nás neminuli problémy se sestavou a neustále jsme museli reagovat, naštěstí byli kluci dobře nastavení v hlavě a zvládli veškeré přesuny v sestavě bez problémů. V neděli nás čeká další těžký zápas, tak je potřeba neusnout na vavřínech, ale myslím, že sami hráči cítí, že na to není žádný prostor.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - P. Mucha [-] (28. J. Krejčí [-] ) , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , A. Plichta [-] (76. P. Partl [-] ) , J. Nedvěd [-] , R. Šuta [-] (81. M. Malata [-] ) , M. Bouček [-] (81. P. Mezlík [-] ) , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-] , M. Malata [-] (63. P. Dolejš [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - T. Feik [-] , L. Smetana [-] , L. Hekerle [-] (69. F. Holman [-] ) , O. Vícha [-] (76. R. Červenka [-] ) - L. Michal [-] (46. D. Bača [-] ) , D. Šteffl [-] , J. Švanda [-] (76. T. Švanda [-] ) , L. Chloupek [-] - J. Tulaydan [-] , M. Skalník [-] (46. T. Duba [-] ) -

ŽK: 64. J. Krejčí , 68. M. Kriegsmann - 34. L. Hekerle , 68. L. Smetana .
Počet diváků: 472. Rozhodčí: ZAORAL Vít - PFEIFER Michal, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Denis Nieslanik
Tip experta: výhra hostů

Hosté hrají důrazný fotbal, a to by mohlo na soupeře platit.

Tip: remíza