2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2020 15:00

16.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčka Baníku a Sigmy si podělila po bodu


Branky


8

Bod za remízu 2:2 vyválčila rezerva Baníku v předehrávaném 16. kole MSFL, v němž se střetla s béčkem Sigmy Olomouc. Domácí vedli, Sigma do poločasu otočila. Bod zachránil Jan Martiník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Baník začal utkání aktivněji, tým trenéra Ondřeje Smetany zjevně nechtěl nechat Sigmu na svém hřišti pořádně nadechnout. Po čtvrthodině hry se Ostravané dostal do vedení. Dyjan Carlos de Azevedo získal na polovině hřiště míč, v mžiku jej předal rozběhnutému Jakubu Drozdovi, který se po ose hřiště rychle přesunul před olomouckou šestnáctku. Přihrál míč doprava Petru Jaroňovi, jehož centr do šestnáctky poslal nekompromisně za záda olomouckého brankáře Dominik Martišiak.

Baník byl při chuti a chtěl zvýšit náskok, místo toho však přišel nečekaný obrat ve skóre. Ve 30. minutě si ostravská defenziva nevšímala olomouckého Dominika Radiče, jemuž do šestnáctky přiletěla ideální přihrávka, kterou olomoucký hráč jedním přesným dotykem uklidil k tyči - 1:1. 

Baník si mohl vzít vedení zpět, několik solidně rozjetých akcí nedotáhl k finálnímu konci. Nejblíže gólu byl Dyjan Carlos de Azevedo, jenž se po rychlé kombinaci dostal v šestnáctce ke střele, jenže mířil vedle. 

V nastaveném čase první půle přišel druhý olomoucký úder. Předcházela mu chyba domácí defenzivy. Jeden z obránců Baníku ve snaze odehrát míč jej na malém vápně špatně trefil a doslova jej namazal olomouckému Jakubu Yunisovi. ten nabídkou nepohrdl a zblízka poslal Sigmu do vedení.

Srovnání

Baníkovci si byli vědomi, že aktivní hra v první půli jim přinášela zajímavé situace a snažili se ve stejném pojetí pokračovat i ve druhé půli. V 79. minutě se to Slezanům vyplatilo a Jan Martiník srovnal na konečných 2:2.

 

Zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Ondřej Smetana - trenér Baníku B: Do utkání jsme vstoupili aktivně a šli jsme zaslouženě do vedení. Pokračovali jsme aktivně, ale udělali jsme laciné chyby, které soupeř potrestal. Místo náskoku jsme si do přestávky z aktivní hry nesli ztrátu. O poločase jsme kluky nabádali, až jsou aktivní a důrazní, ať na soupeře vytváříme tlak s tím, že šance si ještě vypracujeme a minimálně vyrovnáme. To se nám povedlo, ale měli jsme na to, abychom aspoň o gól zvítězili.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
V. Budinský [-] - A. Mooc [-] , M. Kostka [-] (38. J. Martiník [-] ) , J. Fulnek [-] , D. Martišiak [-] (51. R. Lokša [-] ) , J. Drozd [-] (69. D. Žák [-] ) , P. Jaroň [-] (81. V. Wojatschke [-] ) , A. De [-] , M. Velner [-] , D. Hasala [-] , R. Zálešák [-]

SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - J. Kotouč [-] (83. L. Neuer [-] ) , D. Radič [-] (69. J. Fiala [-] ) , J. Šíp [-] (73. R. Baďura [-] ) , M. Diblík [-] , M. Galus [-] , D. Grygar [-] (90. O. Hapal [-] ) , M. Hausknecht [-] (46. A. Bednár [-] ) , J. Yunis [-] , J. David [-] , D. Grečmal [-]

ŽK: 84. R. Zálešák .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - ZAORAL Vít, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání, ve kterém bude záležet, jak si týmy pomůžou borci z áčka. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích