D. Kraut 62. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2020 17:00

16.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Že to venku umí, potvrdilo Město i na hřišti prvního


Branky


62. D. Kraut (p.) - 78. J. Švanda
8
Že to fotbalisté Nového Města na Moravě umí venku lépe než doma, potvrdili i ve středu v Hlučíně. Na hřišti vedoucího týmu třetiligové tabulky předvedli zatím nejlepší podzimní výkon a po zásluze si domů před půlnocí přivezli cenný bod.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Vrchovina se v první půli soustředila na dobrou organizaci hry a poctivou obranu. V úvodu se ovšem nevyvarovala drobných nedorazů na své levé straně a domácí mohli za dvou standardních situací jít do vedení. L. Kundrátek naštěstí v 15. minutě zblízka po centru bránu překopl a hlavičku Padycha o dvě minuty později lapil Šmída. Mezitím ovšem nedotáhl nadějný brejk unikající Tulajdan a v závěru poločasu nezachoval v šancích dvakrát chladnou hlavu osamocený Holman.

Po brance na každé straně

Po přestávce hosté svou útočnou aktivitu zvýšili. Nejprve Dudovu dalekonosnou ránu vytáhl brankář z pod břevna na roh a v 57. minutě přišla největší příležitost Města. Dobře hrající Tulajdan vlétl zleva do šestnáctky přes dva skluzující zadáky a zpětnou přihrávkou našel kapitána Michala. Jenže jeho i dorážejícího Šteffla zastavil brankář spolu s obětavým zákrokem obránce. Nedáš-dostaneš znovu platilo: dvě minuty nato zastavil rychlý výpad střídajícího Hellera Hekerle za cenu žluté karty, přímý kop z 22 metrů nastřelil Vengřinek do Vašíčkovy ruky ve zdi a kopala se penalta, kterou kanonýr Kraut se štěstím proměnil – 1:0.

 

Odhodlaní hráči se okamžitě vrhli za vyrovnáním, na hřiště přišli ofenzivní esa Chloupek se Skalníkem a hosté šli do tlaku. V 75. minutě se po Chloupkově přetaženém centru dostal na malém vápně k zakončení Tulajdan, ale pravačkou odkrytou bránu trestuhodně minul. Vyrovnání se zrodilo o tři minuty později, kdy Šmídův přesný nákop hlavou prodloužil Šteffl a mladík Josef Švanda z plného běhu a prvního dotyku mazácky uklidil míč k zadní tyči. Tři minuty před koncem si Skalník vyměnil míč se Švandou, ten ho milimetrově našel na malém vápně, ale zkušený forvard hlavičkoval jen do brankářovy náruče. A protože v poslední minutě střílel z voleje do Šmídova koše střídající Pyclík, urodila se zasloužená dělba bodů.

 

Zdroj: www.sfkvrchovina.com



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Roman West - trenér Hlučína: Zajímavé utkání pro oko nestranného diváka. Hrálo se ve výborné atmosféře, a to zásluhou obou táborů fanoušků. Místy to byl fotbal nahoru dolů, s několika šancemi na obou stranách. Nové Město na Moravě za posledních 15 utkání venku vyhrálo hned 10 zápasů. A bylo to vidět. Doma to byl pro nás jednoznačně zatím nejnebezpečnější soupeř. Ano, kdybychom proměnili své velké šance, mohli jsme utkání i tak vyhrát. Nemůžeme ale nevidět kvalitu, hru a šance soupeře. Zápas mohl skončit jakkoliv. Remízu prostě brát musíme.

SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Doma se nám nevede, a tak to musíme dohánět venku, kde si věříme, a tak tomu bylo i na hřišti prvního. Zasloužená dělba bodů po zatím nejlepším výkonu sezony. Nebylo to bez chyb, stejně jako musíme být sebevědomější při zakončení gólových situací, ale předvedli jsme hru, na níž se dá stavět i v domácích utkáních. Klobouk dolů před těmi deseti fanoušky, kteří za námi ve všední den do Hlučína přijeli a spolu s domácími fans vytvořili fotbalovou atmosféru. Díky kluci!



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - D. Kraut [-] (69. D. Dydowicz [-] ) , T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] , P. Kundrátek [-] , J. Opatřil [-] (78. O. Pyclík [-] ) , J. Padych [-] , L. Kundrátek [-] (46. J. Heller [-] ) , P. Rubý [-] (46. R. Dostál [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Hekerle [-] , L. Smetana [-] , J. Vašíček [-] (69. L. Chloupek [-] ) - P. Duda [-] , D. Šteffl [-] , J. Švanda [-] , F. Holman [-] (73. M. Skalník [-] ) , L. Michal [-] (83. T. Feik [-] ) - J. Tulaydan [-] (90. T. Švanda [-] )

ŽK: 40. T. Wolf , 56. D. Kraut , 86. T. Vengřinek - 58. L. Hekerle , 60. J. Vašíček , 73. L. Michal , 81. D. Šteffl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Silný Zdeněk - SLABÝ Jiří, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Domácí překvapivě vedou tabulku a roli favorita doma potvrdí a zvítězí.

Tip: výhra domácích